Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Neuvěřitelné proměny v SuperStar: Z »šedých myšek« se staly sexy divy!

/
  • SuperStar nenabízí je zajímavé hlasové projevy, ale i vizuální proměny.
    26. května 2020 ● 12:37

    Radikální proměny před finále! Vizážisté a kadeřníci v SuperStar zase jednou kouzlili – z finalistek Barbory Piešové (19) a spol. udělali úplně jiné osoby, než které před několika měsíci přišly před porotu zaujmout na casting.

  • 1.

    Barbora Piešová (19)

    Zatímco v semifinále se Barbora předvedla před porotou coby klon Carrie Bradshawové ze Sexu ve městě, nyní svolila k radikálnější úpravě vzhledu. Rozpačitá špinavá blondýnka je minulostí, v neděli se předvedla jako brunetka se sexy ofinkou! S ustrašenou dívkou s chlapeckou image, kterou byla na začátku, už nemá nic společného.

    PŘED: Vlasy v culíku a chlapecký vzhled

    Finalistka Superstar Barbora Piešová
    Autor: Facebook Barbory Piešové

    PO: Sexy brunetka, za kterou se otočí každý muž

    SuperStar 2020: Bára
    Autor: TV Nova

  • 2.

    Diana Kovaľová (15)

    Do SuperStar vstoupila s obrovským talentem, ale s vizáží obyčejné holky ve vytahaném svetru a džínách. Krásné dlouhé blonďaté vlasy jí vizážisti nechali, jen přidali více líčidel a oblékli ji do sexy šatů. „Strašně si to užívám, nijak do toho nemluvím a nechávám to na nich. Je to super,” nechala se slyšet Diana.

    PŘED: Nenápadná puberťačka, která ničím nevybočuje

    Diana Kovalová na prvním castingu SuperStar
    Autor: TV Nova

    PO: Atraktivní blondýnka, která opačnému pohlaví nedá spát

    Diana Kovaľová je po proměně pořádná kočka!
    Autor: TV Nova

  • 3.

    Dominika Lukešová (17)

    Rozhodně nevypadala jako adeptka na budoucí SuperStar. Ve finále už ale ničím nepřipomínala brýlatou dívku v obyčejném tričku, jakou byla, když poprvé zazpívala porotcům. Vizážistky jí sundaly brýle, zvýraznily oči a podtrhly rudé odstíny jejích bohatých kadeří.

    PŘED: Zakřiknutá tichá dívka, která svou krásu schovává za volné tričko

    Dominika Lukešová před proměnou na prvním castingu.
    Autor: TV Nova

    PO: Rudá Sonja, která si jde tvrdě za vítězstvím

    Dominika Lukešová s proměnou pořádně prokoukla!
    Autor: TV Nova

  • 4.

    Martin Schreiner (23)

    Ošmikali ho na »Návštěvníka«

    Postoupil mezi pět nejlepších finalistů! Vizážisté to Martinu Schreinerovi (23) tak trochu pojistili i účesem – už předem z něj udělali hvězdu první velikosti. Podle Paľa Habery ho totiž televizní lazebníci ošmikali na hollywoodského herce Jeana Rena (71). „Kdo vám stříhal syna?“ vtipkoval v živém přenosu s jeho matkou přes Skype. „Protože vypadá jako Jean Reno ve filmu Návštěvníci!“ smál se.

    Martin Schreiner v prvním finálovém kole s účesem na Jeana Rena z Návštěvníků.
    Autor: TV Nova

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 7

Kvazimoda: Aby stála zpěvačka, nebo modelka, tak musíte zvládnout velice důležitý casting někde na hotelu..., z nějakým"Marešem"... Casting bude důvěrný...., a název castinga " Monika Levinsky".Když bravurně zvládnete manipulaci s "mikrofonem"..., tak určité máte finále v kapse.

(26. 05. 2020 20:11)

libormer: A ještě většími změnami prošly jejich hlasy. Ty prví castingy, jen tak z nich vychází horký vzduch a ty poslední koncerty najednou hromové, vznosné hlasy. Když zvukař zázrak udělá.... . Ten vzhled je jasný, když je mladá holka namalovaná profi, byť pizda je pak za krásku, když není moc tlustá a když jí sundají brýle, rovnátka,...

(26. 05. 2020 16:39)

jetuslunicko: Letošní superstar jedno velké fiasko! Lidi, kteří měli hlasově co nabídnout, ale byli moc "všední" pro porotu vyhodili ve výběrech. posledních 10lidí - trocha zoufalství, že třeba se z toho ještě něco vykřeše - udělali tomu naštěstí útrum diváci sami, uff aspoň že tak. Holkám hlavně odhalit zadnice jako v bor-delu, ale ani to nazachránilo jejich slabý hlasový projev. Timotej opět to se nedalo poslouchat, absolutní rozčarování z tohoto výběru. Nyní ta 5tka z toho co po výběrech zbylo tak je k další práci. Porota letos odvedla opravdu prazvláštní práci, hlavně, že bylo na tryskáč pro Haberu

(26. 05. 2020 14:53)

alusinek: Děvčatúm to sluší,ale v té desítce se některé oblečení na jejich věk vůbec nehodilo,bylo nevkusné

(26. 05. 2020 14:02)

frantacizek: té Dominice pomůže už to, když vymění ty brýle. Mně se brýle s výraznými obroučkami na holkách nelíbí, sluší to dle mého málokteré, zestaří to prakticky každou a spousty z nich to pošle do levelu Michaely Jílkové.

(26. 05. 2020 12:47)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy