Víkendové narozeninové veselí bylo vydatné a Lucie Gelemová se postarala o jeho dokumentaci. Na ní je k vidění vyvoněný saxofonista v modré košili, jeho o čtyřicet let mladší partnerka v ladících modrých šatech a narozeninové radosti v plném proudu.

Přestože se oslava odehrávala na chalupě, žádné vytahané tepláky či pro venkov tak typické holiny si na sebe oslavenci nevzali. Oba byli ke slavnostní tabuli jako ze škatulky. Tu výtvarnice prostřela na zahradě a na stole nechybělo dobré jídlo, které si oslavenec přál, ale ani skleničky sektu na přiťuknutí. 

„Ať žije oslavenec! Legendární saxofonista, klarinetista, dirigent, skladatel. Muž, který hraje srdcem a duší,“ vyznala se na svém facebookovém profilu Lucie Gelemová z pocitů, které ke svému partnerovi chová. Tuhle galerii fotek z narozeninového velebení Felixe Dáda Patrasová nejspíš „nelajkne“. A herečku rovněž asi nepotěšilo ani video veselého skotačení Lucie Gelemové na louce. Na nedalekou chalupu v jižních Čechách, kterou vlastní rodina Lucie Gelemové, se Felix Slováček uchýlil, když byla vyhlášena karanténa. A zjevně se mu tam líbí, jelikož tam tráví čas i poté, co byl odvolán nouzový stav. 

„Můžeš,“ je slyšet Felix Slováček za kamerou, kterak malířku pobízí ke sportovním výkonům. Na krátkém videozáznamu pak Lucie Gelemová rozpustile poskakuje bez podprsenky v topíku vyhrnutém nad pupík. Obklopena přírodou malířka předvádí nejen své štíhlé tělo, ale i jeho pružnost skokem do hvězdy. Jestli Felix Slováček slavil posléze i v Praze s Dádou, se herečka nepochlubila.

VIDEO: Felix Slováček o odchodu od Dády: Jeden ošklivý rozvod už mám za sebou

Video
Video se připravuje ...

Felix Slováček o odchodu od Dády: Jeden ošklivý rozvod už mám za sebou. David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
56 fotografií