U piana se nejdřív scházeli bez ochrany úst, ale těsně před natáčením kvůli covidu-19 zkolabovala Erika Stárková (36) a musela ji odvézt sanitka. A pak to postihlo i další.

Summa summarum – onemocnění prodělaly zpěvačka Bára Basiková (57), porotkyně Eva Burešová (27) a v karanténě musel být moderátor Vladimír Polívka (31). Zavést tak museli mnohem přísnější pravidla, aby sedmou řadu vůbec dotočili.

„Nejdřív jsme mít roušku nemuseli, ale pak se to zpřísnilo, protože jsme se báli, aby se tam něco nerozšířilo. Vsadím se, že by to mrzelo i diváky, kdyby na další díly čekali měsíc,“ popsala složitou situaci Finková, které roušky komplikovaly práci i před finálovým kolem, ve kterém budou bojovat Jitka Čvančarová, Bára Basiková, Erika Stárková a Albert Černý (31).

VIDEO: Linda Finková shodila 12 kilo! Nechtěla jsem vypadat jako bojler, tvrdí koučka z Tváře

Video
Video se připravuje ...

Linda Finková shodila 12 kilo! Nechtěla jsem vypadat jako bojler, tvrdí koučka z Tváře Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

„Když si jdete koupit rohlíky, tak vás to omezuje v dýchání. Ale pokud v tom máte zpívat, tak jste prostě blbě slyšet. A já mu toho taky moc nepředvedu, když mám roušku. Byli jsme hodně omezení. Neviděla jsem ani výraz toho člověka,“ popsala hlasová koučka.

Ta nakonec musela omezit i návštěvy u sebe doma, kde jindy s účastníky Tváře běžně trénovala. „Nechtěli jsme se moc stýkat. Kdyby něco, i když máme pořád dokola dělané testy, stejně jsme měli strach,“ přiznala. „Z téhle skupiny jsem nadšená, všechno probíhalo v klidu a s nikým jsem neměla žádnou práci,“ uzavřela.

Nejvíc musela hlasová koučka pracovat s modelkou Andreou Kalousovou (24), pro kterou byla Tvář první zkušenost na jevišti. Zprvu se scházely čtyřikrát týdně, ubrat si dovolila až po třetím dílu, a nakonec to zvládala sama. „Na té byl vidět největší pokrok, protože zpívala nejprůměrněji a najednou se ta holka naučila chodit na jevišti, tancovat, začala zpívat i s nasazením. Čuměla jsem, jak se zlepšila. Cviky, co jsem jí dala, doma hodně trénovala,“ shrnula.

Kdo se stane vítězem 7. řady show Tvoje tvář má známý hlas, sledujte už v sobotu večer od 20:20 na Nově. 

VIDEO: Charitativní videoklip Tvoje tvář má známý hlas: Pomozte lékařům a sestřičkám!

Video
Video se připravuje ...

Charitativní videoklip Tvoje tvář má známý hlas: Pomozte lékařům a sestřičkám! TV Nova

Fotogalerie
88 fotografií