Modelka, která byla donedávna známá spíše na sociálních sítích, se i přes pomyslnou poslední příčku v bodování stala překvapením show Tvoje tvář má známý hlas. Andrea Kalousová nikdy veřejně nezpívala ani netančila, což zejména porota díl co díl opakovala a kvitovala s tím, že je hnědooká kráska vždy o něco lepší než posledně.

Do finálové čtyřky se Andrea sice neprobojovala, ovšem slova chvály v posledním díle, kde vystoupila coby slovenský rapper Kali (37), sklidila velká. „Já jsem tuhle písničku předtím vůbec neznala, tak jsem si ji googlila. Tam je tolik slov, a ještě slovensky, byla jsi fakt senzační, zabila jsi to!“ komentovala nadšeně Andrein výkon porotkyně Eva Burešová (27).

Zatímco v Tváři si modelka na radikální proměnu už zvykla, v soukromí se k ní uchýlila až teď, když si po delší době nechala dost markantně zkrátit vlasy. „Oops!... I did it again. (Uups!... Udělala jsem to znovu. - pozn. red.) - 30 cm!“ pochlubila se fanouškům na instagramu s ustřiženým ohonem v ruce modelka. Vlasy se totiž rozhodla věnovat na výrobu přírodní paruky, kterou bude patrně nosit v budoucnu člověk, jenž kvůli vážné nemoci přišel o vlastní vlasy. Proto obdivná slova na sebe nenechala dlouho čekat. „Jsi borec! Jsem o tom taky přemýšlela, ale nemám na to odvahu,“ reagovala na vstřícný krok přítelkyně hokejového brankáře Ondřeje Pavelce (33), modelka Tereza Budková (30).

Video
Video se připravuje ...

SMSkování za volant nepatří, připomíná emotivní klip s Andreou Kalousovou. Youtube.cz

Fotogalerie
27 fotografií