Své vystoupení divákům předvedla celá osmička účinkujících, tedy Erika Stárková, Albert Černý, Bára Basiková, Martin Schreiner, Jitka Čvančarová, Jordan Haj, Bořek Slezáček a Andrea Kalousová. A právě ta 9. kolo vyhrála se svou proměnou v Billie Eilish (18) s písní All the good girls go to hell.

Andreu na vystoupení připravoval Jan Cina, který zpěvačku přirovnal k háďátku a k panence Chuckie. "Je to první písnička, kterou si užívám a zpívám si ji, i když nemusím. Mám ji moc ráda. Billie Eilish je ohromně inspirativní člověk a i díky tomu, že ji v tomto díle mám, koukala jsem se na její rozhovory a je fakt dobrá," myslí si Andrea, která studovala i zpěvaččiny charakteristické trhavé pohyby. "Je to proto, že má Tourettův syndrom, proto má takové trhavé tiky," vysvětlila.

Za vystoupení sklidila potlesk ve stoje. "Je to jedno z tvých nejpovedenějších vystoupení, herecky sis ji fakt nastudovala. Dala jsi do toho její frackovitost," zhodnotila Andreu třeba Patricie Pagáčová. "Navíc vypadáš, jako by se Shrekovi narodilo miminko," přisadil si Aleš Háma v narážce na Andrey zelenou paruku.

Andrea Kalousová si nakonec od diváků i poroty vysloužila 49 bodů. "Je to skvělý, akorát jsem si nic nepřipravila, nenapadlo by mě, že se to může stát," reagovala Andrea. Od Nadace Nova dostala šek na 50 000 korun, který Andrea obratem věnovala Greenpeace.

VIDEO: Tvoje tvář: Albert Černý jako Vondráčková! Co na to sama Helena?

Video
Video se připravuje ...

Tvoje tvář: Albert Černý jako Vondráčková! Co na to sama Helena? TV Nova

Fotogalerie
38 fotografií