Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Mladá žena má neobvyklého mazlíčka: Milo je pro mě jako syn, říká

Autor: jžk - 
28. října 2020
21:08

Simone Partnerová (28), youtuberka známá jako Eltoria sdílí svůj domov s osmdesátikilovým prasetem! Neobvyklý mazlíček pro ni je – podle jejích vlastních slov – jako syn.

Tohle je zakrslé prase Milo. I tak váží úctyhodných 80 kg! Simone se o něj stará společně se svým přítelem Joeem a nejradši se s ním mazlí na pohovce. Osmadvacetiletá beauty vlogerka si parťáka pořídila před třemi a půl lety za necelých 15 tisíc korun.

Kdysi malé, roztomilé prasátko sice vyrostlo, ale Simone tvrdí, že je dokonalým mazlíčkem. Varuje však lidi, kteří nad koupí prasete uvažují, že nic jako „mikro prasátko“ neexistuje. „Milo je ve skutečnosti jedno z těchto miniaturních prasat, i když si to při pohledu na něj zřejmě neřeknete. Mikro prasata prostě nejsou a je naivní si kupovat prase v domnění, že zůstane maličké, a pak si stěžovat!“ nabádá své fanoušky.

Milo je velmi čistotný a vycvičený na život v domě, i když má svůj příbytek na zahradě, kde v noci spí. Simone tvrdí, že jí prase pomohlo zůstat během pandemie v klidu. „Nerada to připouštím, ale jakmile začnu pociťovat stres, lehnu si k němu a prostě se s ním pořádně pomazlím!“ popisuje a dodává, že nejraději mu dává pusinky na rypák.

A v jakém ohledu ovlivnilo prase život youtuberky ze všeho nejvíce? Pár zcela odstranil ze svého jídelníčku vepřové! Mila berou jako své dítě a proto si od jeho pořízení dokážou nějakou tu slaninu odpustit.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi