Sedmadvacet společných let nejde jen tak smáznout. „Musel jsem dát pryč její věci a přestavět trochu byt. Všechno mi ji připomínalo,“ popsal herec v rozhovoru pro Blesk.

Snad každý den prý na svou Haničku myslí ve chvíli, kdy otevře dveře bytu kousek od Staroměstského náměstí. Právě tam se před třemi a půl lety z Pařížské ulice přestěhovali a Hanka měla tehdy ohromnou radost. Těšilo ji hlavně, že obývací pokoj a ložnici odděluje kuchyně. Zaručovalo to klid na spaní, i když jednomu z nich třeba přišla návštěva. V Pařížské to tak nebylo, místnosti na sebe navazovaly a nebylo tam soukromí, navíc se stále zvyšoval nájem.

Není tedy asi divu, že Jiří musel nyní svůj byt trochu změnit, aby mu tam vše stále manželku nepřipomínalo. Vdovcem je poprvé, se třemi předešlými manželkami se rozvedl. Je logické, že to byly zcela jiné konce vztahů, než když mu Hanička zemřela 3. srpna v náručí na celkové selhání organismu.

Něco takového by ho ani ve snu nenapadlo. „Navíc, když teď řádí ten covid a všechno se zakazuje, říkám si, jak jí asi bylo celé měsíce v bohnické léčebně. Nikam nesmět, s nikým se nevidět. Máme to nyní tady podobné,“ trápí se herec těžkými myšlenkami. A není z toho úniku.

VIDEO: Krampol po smrti ženy v zábavné talk show: Se smutkem bojuju humorem!

Video
Video se připravuje ...

Krampol po smrti ženy v zábavné talk show: Se smutkem bojuju humorem! FTV Prima

Samota na Krampola vůbec těžce doléhá. „Dostal jsem nabídky na natáčení, ale vše se nyní zastavuje. Kéž bych aspoň mohl pracovat...“ modlí se herec. A děkuje přátelům, kteří ho nenechali ve štychu, volají a zajdou na návštěvu, nebo ho rovnou vytáhnou na chvilku ven. „Jedinou radost mám z nového filmu s Tomášem Magnuskem. Pustil nám hrubou verzi, lidi se smáli, a to mě moc potěšilo. Jenže kdo ví, kdy se dostane k divákům?!“ dodal Jiří s povzdechem.

VIDEO: Rodinná přítelkyně Krampolové Ivana Němečková na rozlučce s Haničkou (†59): Co se dělo uvnitř?

Video
Video se připravuje ...

Rodinná přítelkyně Krampolové Ivana Němečková na rozlučce s Haničkou (†59): Co se dělo uvnitř? Blesk TV

Fotogalerie
147 fotografií