Spekulace o šťastné novince poprvé proběhly právě krátce po Ivanině narozeninové oslavě, kde si její dcera hladila bříško. Ta ale tehdy těhotenství nepotvrdila a její maminka Ivana Christová Blesku řekla jen toto: „Nezlobte se, ale k tomu se nesmím vyjadřovat.“

Teď už je ale novinka venku! Daniela, co po slavné mámě podědila půvaby a mohla by být z fleku modelkou (živí ji ale kosmetika - pozn.red.), se sama pochlubila na sociální síti.

VIDEO: Tohle je krásná dcera Christové: Modeling nikdy! Jsem malá a stará! 

Video
Video se připravuje ...

Tohle je krásná dcera Christové: Modeling nikdy! Jsem malá a stará! Petr Soukup, Markéta Reinischová

„Rodina,“ napsala jen stručně k fotce, na níž je zachycena v objetí s partnerem. Hlavně si ale na snímku hladí vystouplé bříško v černém tričku. Zatím to vypadá, že bude teprve na začátku těhotenství, měsíc ale nádherná brunetka zatím neodtajnila.

„Jsme požehnáni,“ dodala jen v hashtazích, a dala tak jasně najevo, že z miminka jsou se snoubencem Milošem Zajíčkem nadšeni. Ostatně znají se už deset let a celé čtyři roky jsou zasnoubeni, a tak to je vlastně logický krok vstříc společné budoucnosti. Jen ještě ta svatba...ať je radost v rodině Christových kompletní.

VIDEO: První Miss Christovou po výhře vypískali! Ji ale zajímala jen jedna věc

Video
Video se připravuje ...

První Miss Christovou po výhře vypískali! Ji ale zajímala jen jedna věc Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
45 fotografií