Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Blondýnka jela v Ostravě protisměrem: Srazila motorkáře a na facebooku dostala sodu!

Blondýnka jela v Ostravě protisměrem: Srazila motorkáře!
Blondýnka jela v Ostravě protisměrem: Srazila motorkáře!  (Autor: Facebook)
Autor: VaB - 
27. srpna 2020
20:53

Blondýna jela v Ostravě v protisměru a srazila motorkáře! Utrpěl vážná zranění a skončil v nemocnici. Do řidičky se na sociálních sítích pustili lidé.

Před šestou hodinou ranní došlo v Ostravě u sjezdu na dálnici D1 k dopravní nehodě motorkáře a osobního auta. Motorkář po nehodě podle svědků zůstal nehybně na zemi, k místu tou dobou vyrážela posádka lékaře a záchranářů. 

Podle mluvčí záchranné služby Lukáše Humpla utrpěl motorkář vážná zranění a lékařka u něj zjistila šokový stav, poranění dolních a horních končetin, břicha a pánve. „Záchranáři nasadili krční límec, zajistili pacienta končetinovými dlahami a poté jej uložili do vakuové matrace. Podali potřebné léky a muže připravili k transportu do nemocnice. Předán byl lékařům urgentního příjmu FN Ostrava,“ uvedl pro Deník.cz mluvčí. Policie prý nedaleko nehody hlídkovala, na místě tak byla okamžitě.

Za nehodou však nestojí špatné počasí nebo nepozornost motorkáře. Podle komentujících na facebooku za nehodou stojí mladá blonďatá řidička, která jela po silnici v protisměru! „Blondýnka asi nepozná dopravní značení,“ napsal autor příspěvku Tomi.

Situace vyvolala velké množství negativních a ostrých reakcí. „Dnes má bohužel řidičák opravdu každý... a o ženských za volantem se raději vyjadřovat nebudu,“ myslí si Zbyněk. „Ta měla potkat nějakou pořádnou tatrovku, aby dostala po té hlavě pořádnou bombu, a ne chudáka na motorce.... V životě nikdy už by neměla sednou za volant... Kriste, jak toto někdo dokáže,“ přidal se Tomáš. 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání