Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Dětskou maminku Dášu (14) propustili z porodnice. Otčím Ivánek (10) ji přivítal s kyticí

Autor: shp - 
27. srpna 2020
10:53

Kdyby za tímto příběhem nestála lidská tragédie, měl by nyní opravdový happy end. Nezletilá maminka Dáša (14) z Ruska byla propuštěna z porodnice, kde přivedla na svět zdravou holčičku. S otevřenou náručí a kyticí ji přivítal její přítel a nevlastní tatínek dítěte Ivánek (10).

Netradiční rodinka vypadá spokojeně. Z narození dívenky má radost i Dášina máma, která je odhodlaná dceři s výchovou pomáhat do poslední chvíle. Sama na tom ale není dobře. Má totiž nevyléčitelnou formu rakoviny a není si jistá, kolik času jí ještě zbývá.

Příběh Dáši obletěl doslova celý svět. Před necelým rokem tehdy třináctiletá dívka prohlásila, že otěhotněla se svým kamarádem Ivánkem, kterému je teprve 10 let. Jenže poté, co chlapec podstoupil lékařskou prohlídku, se zjistilo, že otcem být rozhodně nemůže.

Šokující odhalení

Dosud se mu totiž netvoří spermie. „Zkontrolovali jsme laboratorní výsledky třikrát, takže nemohlo dojít k žádnému omylu. Nemůže mít spermie. Je stále dítě,“ prohlásil veřejně doktor. Dáša pak šla s děsivou pravdou ven. Přiznala, že byla znásilněna starším chlapcem.

Je to pro mě bolestivé, dlouho jsem se přes to nemohla přenést a zanechalo to bolest v mé duši. Byla jsem znásilněna,“ prohlásila. Policie po něm vyhlásila pátrání, ale dosud se sexuálního násilníka nepodařilo dopadnout. Novopečená maminka má proto strach.

Ivánek bude pomáhat s výchovou

Byl opravdu tlustý a velký na svůj věk. Nejvíc se bojím, že ho někdy náhodou potkám ve městě,“ řekla už dříve. Ivánek, který je sám ještě dítě, se k celé situaci postavil na svůj věk neobyčejně odvážně. „Pomůžu ti,“ slíbil své lásce s tím, že bude miminko vychovávat jako vlastní.

XLADI ( 9. ledna 2021 05:34 )

Není první ani poslednì náctiletou matkou. Zvládly to jiné, zvládne to i ona. Snad bude ten co ji znásilni přísně potrestán.
Zajímalo by mě proč mají ženy na východě v oblibě černé punčochy. Nikde jinde to nenosí. Podle toho se pozná hned źe je z Ruska nebo Ukrajiny

PPP150W ( 31. srpna 2020 06:14 )

Přečtěte si ten článek ještě jednou a pozorněji. Nikde se tam nepíše, že ten desetiletý chlapec je otcem, ale otčímem, popř nevlastním otcem. I to je sice ujeté, ale v článku je upřesněno, že byla znásilněna starším chlapcem.

PavelSki ( 27. srpna 2020 22:51 )

Když si budou hrát spolu "na mámu a tátu" doopravy a kluk se tím už chlubil, tak až jí bude 15 let (za necelý rok) tak jí obviní z pedofilie.

A co se jejího dítěte týče, jsem zvědav, zda to v tomto věku zvládnou 24 hodin non-stop. Děti si hrají na lékaře, učitele, rodiče a když je hra přestane po 30-90 minutách bavit, tak se přece nic neděje.

Nicméně, pokud ji opravdu někdo znásilnil, je to smutný příběh, za který ona nemůže. A chudák máma, která by ji pomohla, ale kvůli svému zdraví, neví jak dlouho....

oliiiii3 ( 27. srpna 2020 19:31 )

Nechápu co to tady melou, ten desetiletý není vůbec tatínek,ale je starší patnácti let, který ji znásilnil, už to bylo X krát psaný

ksicht ( 27. srpna 2020 16:41 )

Ivánku musím se ti s něčím přiznat: "Otcem dítěte je tvůj dědeček."

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání