Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Otec na pohřbu zjistil, že v rubáši jsou zabalené panenky: Jeho žena lhala o těhotenství!

Autor: rc - 
16. února 2021
22:44

Šok čekal na otce Dauda Daudova (33) z ruského města Dagestán. Třiatřicetiletý muž pohřbíval svá dvojčátka, která měla zemřít po porodu. Ovšem při pohřbu zjistil, že v bílém rubáši nejsou jeho synové, ale jsou v něm zabalené panenky! Daudov nejprve obviňoval nemocnici z toho, že jeho děti prodala k adopci, případně na černý trh. Nicméně po vyšetřování, do něhož byl zapojen i guvernér Stavropole Vladimir Vladimirov, Daudova manželka Laura přiznala, že vůbec nebyla těhotná!

Rusko šokoval případ manželského páru z ruského města Dagestán. Daud Daudov byl nadšený, když mu jeho manželka Laura sdělila, že se jim narodí dvojčátka. Třiatřicetiletý muž se svých synů nemohl dočkat. Laura měla porodit zdravá dvojčátka třetího února v nemocnici ve městě Stavropol. Posléze byla údajně převezena na jednotku intenzivní péče a s dětmi byla v nemocnici až do osmého února.

Následující den se měla dozvědět zdrcující zprávu, že její děti zemřely. „Islám zakazuje pitvu, takže musíme pohřbít děti takové, jaké jsou,“ uvedl ve videu podle informací britského deníku Daily Mail Daudov s tím, že v nemocnici jeho manželce předali těla jejích dětí a odjela s nimi domů, aby je pohřbili. „V tu chvíli jsem byl v práci. Zavolal jsem jí, ona odpověděla, začala plakat a požádala mě, abych přijel domů. Zeptal jsem jí, co se stalo, v tu chvíli mi řekla, že jsme ztratili naše děti,“ dodal Daudov.

Podle svých slov přijel domů a viděl tam zahalená drobná těla v rubáši, ovšem se neodvažoval na ně podívat. Rozhodl se, že děti pohřbí na hřbitově v Dagestánu, odkud pochází jeho rodina. Pohřeb se však změnil v horor. „Můj bratranec mi řekl: ,Jsou to stále lidé, musíme to udělat lidsky. Musíme vidět jejich tváře, než je pohřbíme.' Odkryl jsem proto jejich tváře, ale neměly oči,“ popsal šokující okamžik Daudov s tím, že místo dětí tam byly panenky!

V tu chvíli se rozjelo policejní vyšetřování. Třiatřicetiletý muž věřil, že jsou jeho děti stále ještě naživu. Byl přesvědčen, že jeho novorozené syny v nemocnici prodali k adopci, případně na černém trhu, ale rodičům řekli, že jsou děti mrtvé. Případ šokoval celé Rusko. Guvernér Vladimir Vladimirov se vložil do případu a slíbil, že vše bude řádně prověřeno. Případ vyšetřovala policie i výbor, který se zabývá závažnými zločiny. Ovšem později se ukázalo, že neexistují žádné záznamy ani o tom, že by Daudova manželka porodila, ani o smrti novorozených dvojčat.

Po skandálu promluvila Daudova manželka Laura, která se přiznala, že nikdy nebyla těhotná a vše si vymyslela. Laura dokonce prošla vyšetřením, která skutečně potvrdila, že na svět žádné děti nepřivedla. „Viděla jsem, jak byl manžel šťastný, když jsem mu řekla, že jsem těhotná. Nechtěla jsem ho zklamat, a proto jsem se mu a našim příbuzným rozhodla lhát ohledně těhotenství. Neměla jsem plán. Občas jsem měla pocit, že mi roste břicho. Cítila jsem se být těhotná,“ uvedla podle výše zmíněného britského webu Laura s tím, že si nemohla pomoct a musela lhát. Pronajala si proto byt, kde se ubytovala. A koupila si také dvě panenky. Posléze rodině sdělila, že děti zemřely.

VIDEO: Všechno, co jste chtěli vědět o domácím porodu.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání