Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Manželům se po šesti letech narodila druhá jednovaječná dvojčata: Šance je 1:111 111

Autor: shp - 
27. října 2020
20:41

To je neuvěřitelná rodinka! Šance, že se něco takového stane, je 1:111 111. Erin a Jakeovi Credovým z amerického Baton Rouge se před šesti lety narodili chlapci-dvojčátka Cooper a Grant. Nyní přivedla na svět Erin opět jednovaječná dvojčata. Tentokrát jde o sestřičky Allie a Lolu.

Rodiče byli podle televizní stanice WVLA NBC Local 33 pořádně šokováni, když zjistili, že Erin opět nečeká jedno miminko, ale hned dvě. Navíc to, že pár očekával dvě jednovaječná miminka dvakrát po sobě, je extrémně vzácné. Šok však brzy přemohla nefalšovaná radost.

Když jsem dostala ultrazvuk, ani jsem nevěděla, co říct. Poslala jsem snímek ultrazvuku mému manželovi a on řekl: ‚Jsou to kluci?‘ Ne. Kolo dvě. On odvětil: ‚Ach můj bože‘. Očividně jsme nadšení. Už jsme to jednou zvládnuli. Dělat dvojčata je všechno, co známe,“ řekla Erin The Advocate.

Maminka chytila koronavirus

Těhotenství však nebylo bezproblémové. Erin totiž v srpnu chytila koronavirus. Nakonec porodila předčasně v 32. týdnu těhotenství 22. září. Lola a Allie musely strávit v nemocnici čtyři týdny, než mohly být propuštěny domů. Rodiče si alespoň byli jistí, že jsou dvojčátka zdravá a v pořádku.

Největší obavy jsme měli z respiračních problémů, které jsem mohla mít. Že jsem nemohla popadnout dech, byla nejvíc frustrující část onemocnění covidem,“ prozradila čtyřnásobná maminka. Erin je z miminek nadšená. Celou zkušenost považuje ale také za velmi vtipnou.

Bůh musí mít smysl pro humor

Vždy jsem se považovala za požehnanou všemi těmito děťátky, ale také si myslím, že má bůh opravdu smysl pro humor. Spousta lidí říká, že dostanete jen to, co dokážete zvládnout. Doufám, že mi bude bůh hlídat záda během pár následujících let,“ dodala Erin pro televizní stanici.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi