Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Mladá máma porodila dvojčátka a vzápětí zemřela na koronavirus: Otec na ně zůstal sám

Autor: shp - 
3. července 2020
16:16

Brazilka Larissa Blancová snila už odmalička o tom, jak se z ní stane matka. Její sen se vskutku splnil, když porodila dvojčátka, ale vzápětí se změnil v noční můru. Žena totiž onemocněla koronavirem a na komplikace s ním spojené krátce po porodu zemřela.

Larissa na sklonku června přivedla na svět dvojčátka Guilherma a Gustava v soukromé nemocnici v São Paulu. Jenže její tělo bylo oslabené koronavirem. Mladá maminka začala po porodu silně krvácet.  Poté dostala infarkt a zemřela.

Stav matky se zhoršil po hospitalizaci 

„Test nastávající maminky na koronavirus vyšel pozitivní 12. června poté, co trpěla silnými příznaky nemoci, které se podobaly chřipce,“ uvedl její manžel Diego Rodrigues (24) podle Daily Mailu. Její stav se rapidně zhoršil 26. června po příjmu do nemocnice.

Proto byla následujícího dne převezena do soukromé nemocnice. Ani lepší zdravotní péče však mladou ženu nezachránila. Jak ale Diego, který je taktéž nakažen koronavirem, uvedl, Larissa předtím, než odešla do nebe, viděla své děti.

Neunesla radost z dětských tváří

„Viděla ty úžasné malé tváře. Bylo to velmi emotivní. Byl to její sen,“ pokračoval Diego a dodal: „Doktoři mi řekli, že její tělo to kvůli covidu nedokázalo zvládnout. Jsem rozrušen, nedokážu ji vyhnat z hlavy.“ Otec zůstává nadále i s dětmi v nemocnici. Nyní bude na něm, aby se postaral o potomky vzešlé z jeho životní lásky.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Arany ( 9. září 2020 23:07 )

Brazília a ten její debil jsou momentálně největší prasata na zeměkouli. Proč? Ať si każdý odpoví sám.

lunatic ( 3. července 2020 18:44 )

Pokud měla uzavřenou výhodnou životní pojistku tak nalézt náhradní partnerku pro otce nebude neřešitelnou překážkou

TomasLB ( 3. července 2020 17:22 )

Jo další ,,oběť,, covidu...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa