Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Anastásie (30) zavraždila novorozeného synka nůžkami: Za 22 bodných ran 2 roky vězení!

Anastásie (30) ubodala novorozeného synka nůžkami: Zasadila mu dvaadvacet bodných ran!
 (Autor: VK.com)
Autor: rc - 
12. ledna 2021
13:39

Otřesný případ se stal na jihu Ukrajiny. Máma Anastasia Skoryčenko tam nůžkami ubodala svého novorozeného syna! Chlapeček měl na sobě dvaadvacet bodných ran. Tělo novorozence posléze odhodila do odpadků. Soud ve městě Mykolajiv třicetiletou ženu odsoudil na dva roky za mřížemi.

Na dva roky ve vězení odsoudil soud v ukrajinském městě Mykolajiv Anastasii Skoryčenkovou. Třicetiletá žena porodila svého synka doma na balkóně do lavoru. Posléze vzala do rukou nůžky a miminku zasadila dvaadvacet bodných ran! Tělíčko novorozeného synka pak odhodila do odpadků. Podle informací britského deníku Daily Mail Anastasie, která vychovávala již dvě děti, držela těhotenství v tajnosti.

Porodní bolesti dostala večer poté, co svou sedmiletou a čtyřletou dcerku dala spát. Spolu s nimi doma byla i Anastasiina matka, která také spala. Bezvládné tělíčko syna uložila do plastového pytle a odhodila do odpadků. Následující ráno si ho však všimla žena procházející kolem a zavolala policii. Skoryčenko se k činu přiznala a soud ji poslal na dva roky do vězení. Anastasie údajně nechtěla další dítě kvůli špatné finanční rodinné situaci.

VIDEO: Brutální vražda stopařek: Z výpovědi vraha Krupičky mrazí

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání