Sexy Zuzana Belohorcová, která se v minulosti věnovala například moderování lechtivých pořadů, jako bývalo Peříčko či slovenské Láskanie, je ženou netušených možností. Kromě toho, že umí zatraceně dobře prodávat to, jak dobře ve svém věku stále vypadá, patří mezi vyhlášené kuchařky. A svůj talent uplatnila na jedné z posledních velkých oslav v Miami, ze kterého se koncem měsíce nadobro odstěhuje. Aby udělala radost jednomu ze svých hostí, herci Jordimu Mollàovi (52) známému například z krimikomedie Bad Boys II, nasmažila celou hromadu řízků.

„V kuchyni se cítím, přátelé, jako ryba ve vodě. Moje místo, moje teritorium… Žádná profi kuchařinka sice nejsem, ale všechno, co dělám, dělám s chutí a láskou,“ svěřila se svým věrným followerům na instagramu a názorně všem předvedla, že na rozdíl od jiných celebrit ona umí u sporáku nejenom pózovat, ale také se kolem něj zdárně točit.

To zřejmě inspirovalo jejího manžela Vlastimila Hájka (44) k tomu, aby jí z placu vymyslel nové zaměstnání, kterému by se mohla věnovat ve španělské Marbelle, kam se chystají co nevidět přesunout…

VIDEO: Velké stěhování Belohorcové: Krize ji vyhnala z luxusního apartmánu! Vrátí se do Evropy?

Video
Video se připravuje ...

Velké stěhování Belohorcové: Krize ji vyhnala z luxusního apartmánu! Vrátí se do Evropy? Markéta Reinischová

„Přátelé, připravte se na to, protože v Marbelle otevřeme hospodu, kde bude jenom jedno jídlo: a to jsou tyhle Zuzčiny řízky,“ vtipkoval na instagramu Hájek. V USA se věnovali pronajímání luxusních apartmánů jen kousek od moře, a tak je představa, že by se z takového druhu podnikání dali na gastronomii, skutečně pozoruhodná. Ne však až tak absurdní, jak by se mohlo na první pohled zdát!

„Protože tady jsi s těma řízkama udělala díru do světa, zcela vážně. Za to ti děkuju, protože komukoliv jsi udělala ty svoje řízky, tak se z toho normálně podělal,“ dodal. Jistě moc nepřeháněl – za velkou louží nejsou takzvané wienerschnitzely tak obvyklé. Pro řízkárnu má už dokonce vybrané jméno: „Zuzčinkiné řízečky.“

VIDEO: Zuzana Belohorcová v Miami: Koronavirus je vyhnal z luxusu! A krach byznysu! 

Video
Video se připravuje ...

Zuzana Belohorcová v Miami: Koronavirus je vyhnal z luxusu! A krach byznysu! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
57 fotografií