Podle informací deníku Blesk měla Gábina Mrkvicová prohrát svůj boj s rakovinou ze soboty na neděli. K úmrtí ale prý nedošlo v nemocnici, ale přímo doma. Gabriela již před pěti lety porazila rakovinu prsu, jenže nedávno lékaři zjistili, že má zhoubný nádor na slinivce. „Že mi slezly vlasy, to bylo to poslední, co mi vadilo. Chemoterapie fakt nikomu nepřeju, bylo to dost hrozný období,“ svěřila se Blesku před časem s tím, že doufá v celkové uzdravení. 

Bohužel to dopadlo jinak a seriálový představitel mladého doktora Sovy nestihl ani uskutečnit své plány - Gábinu totiž hodlal pojmout za manželku. „Bude to veselka malinká, jen pro rodinu. Nechceme žádný humbuk a už se oba moc těšíme,“ těšil se ještě v červnu pro Aha! Frej, ovšem pak zasáhl osud.

VIDEO: Ladislav Frej o bydlení s Gábinkou: Pes na stole a překopaná domácnost! 

Video
Video se připravuje ...

Ladislav Frej už v bydlí s Gábinkou: Pes na stole a překopaná domácnost! 

„Svatbu musel táta odložit, zdraví jeho přítelkyně je na prvním místě, to je snad jasné. Víc mně nepřísluší k tomu cokoliv říkat,“ uvedla před nedávnem hercova dcera a hvězda Modrého kódu Kristýna Frejová (48). Termín svatby se zrušil a čekalo se, až bude na tom Frejova partnerka, s níž prožil 12 let, zdravotně dobře. K tomu už ale bohužel nedošlo.

„Před půlnocí jsme v Praze 4 vyjížděli k šestapadesátileté ženě a provedli jsme už jen prohlídku zemřelé,“ uvedla mluvčí pražské záchranky Jana Poštová. Záchranáře pak na místě vystřídal koroner... Frej se k osobní tragédii dosud slůvkem nevyjádřil, zhroucený nejspíš hledal útěchu u některého ze svých dvou dětí a po celý den nereagoval.

Bohužel pro Ladislava se jedná už o druhou podobnou životní ránu. Celých třicet let totiž prožil v manželství po boku skvělé herečky a dabérky Věry Galatíkové (†69) a měl s ní dvě děti - kromě zmíněné Kristýny ještě syna Ladislava. Ovšem v roce 2007 Věra podlehla rakovině plic. Tehdy ji dostala už podruhé a bohužel zákeřná choroba napadla i další orgány.

VIDEO: Ladislav Frej v Šíleně smutné princezně: S čím má největší problém?

Video
Video se připravuje ...

Ladislav Frej v Šíleně smutné princezně: S čím má největší problém? Blesk TV

Fotogalerie
46 fotografií