O Zuzaně Belohorcové, někdejší moderátorce lechtivých pořadů Láskanie a Peříčko, se dá říct, že je to ,kočka, která má ráda kočky'. A to vzdor faktu, že je na ně alergická! Za velkou louží, kde bydlí společně se svým mužem Vlastou Hájkem (45) a jejich dětmi, dcerkou Salmou (10) a synem Neviem (6), chová rovnou dvě - jmenují se Dolce a Gucci. „Jedno mají společné: obě jsou zachráněné,“ přiznává plavovlasá kráska.

„Gucci jsme zdědili při koupi naší rezidence a ujali jsme se jí poté, co ji na ulici zkopal nějaký zoufalec. Od té doby je Guccinka naše, a dokonce se stala maskotem naší rezidence, všichni naši klienti ji milovali a milují,“ líčí Belohorcová, která v Americe úspěšně podnikala s apartmány – alespoň než přišla koronavirová pandemie, která jí udělala dost zásadní čáru přes rozpočet. Poslední rok žila rodinka v luxusním mrakodrapu ve 20. patře s výhledem na pobřeží, nyní se přesunuli do neméně přepychového bydlení s vlastním bazénem.

„Dolce zase hned po narození chtěl jeden pán spolu s dalšími, které mu kočka porodila, na zahradě utopit. Tomu jsme samozřejmě zabránili a od té doby je i ona členem naší rodiny,“ pokračuje sexy Slovenka. „Nikdy jsem nechtěla, a ani jsem nemohla mít doma žádná zvířátka, jelikož jsem těžký alergik na psy a kočky… ale co neuděláte pro záchranu živého tvora a pro rozzářená očka svých dětí!“ Alergiím se pak Zuza snaží předcházet preventivním užíváním léků.

Tohle sebezapření si rozhodně zaslouží obrovské uznání! Není divu, že ho na sociálních sítích Zuzini fanoušci ocenili více než 15,5 tisíci lajků a nadšených komentářů, co se shodují na jediném: „Jste úžasní, kočičky mají velké štěstí, že existují lidé, jako jste vy!“

VIDEO: Velké stěhování Belohorcové: Krize ji vyhnala z luxusního apartmánu! Vrátí se do Evropy?

Video
Video se připravuje ...

Velké stěhování Belohorcové: Krize ji vyhnala z luxusního apartmánu! Vrátí se do Evropy? Markéta Reinischová

Fotogalerie
63 fotografií