O víkendu se Alena na sociální síti chlubila snímky z výletu do městečka La Bellotta u Turína, kam se vypravila za příbuznými, když už je situace ohledně koronaviru i v Itálii už trochu uvolněnější. V neděli vyfotila ještě krásné pole plné vlčích máků, ovšem pak zasáhla vyšší moc a počasí se během jedné procházky obrátilo o 180 stupňů.

Než se Šeredová nadála, přišel pořádný slejvák a zlil celou výletnickou výpravu. Tu tvořili kromě jejího partnera Alessandra Nasiho (46) a malé dcerky Vivienne Charlotte v kočárku ještě přátelé - kamarád Luca Borga a jeho partnerka Stefania Borrierová. Ke společné rozesmáté fotce Luca připojil píseň o dešti, aby nebylo pochyb, co se stalo. Na krátkém videu je pak také vidět, jak se Alena rozčiluje, že je celá mokrá a pomuchlaná.

Kamarád ale stále tvrdí, že vlastně vůbec neprší. „Ale no táák,“ dobírá si brunetku a dál přitom natáčí, jak všichni raději přidali do kroku. Ona ho pak v příspěvku označila pod trochu rýpavou přezdívkou „meteorolog“. 

Celou situaci pak novopečená maminka svým fanouškům v italštině předložila sama. „Jedna procházečka, lásko,“ obrátila se na partnera Alessandra, co si jen rádoby bezstarostně popiskoval. „Takhle... Říkali, že odpoledne nemá pršet,“ posteskla si na záběrech, kde je promoklá až na kost. Snad se ale doma všichni zmoklí výletníci pořádně zahřáli a Alena ani její děvčátko, co přišlo na svět teprve před necelými třemi týdny, to neodmarodí.

VIDEO: Synové Aleny Šeredové a čeština? Babička s dědou musejí mít tlumočníka!

Video
Video se připravuje ...

Synové Aleny Šeredové a čeština? Babička s dědou musejí mít tlumočníka! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
110 fotografií