I když se v Americe život pomalu vrací do starých kolejí, Zuzana Belohorcová s rodinou musela dosavadní bezstarostné žití přehodnotit a najít co nejlepší možné řešení. Poslední rok žili v luxusním mrakodrapu ve 20. patře s výhledem na pobřeží, ale s tím je konec. 

V červnu nám končí smlouva a my se stěhujeme do nového. Manžel polovinu rezidence předělává na naše nové bydlení. Čtyři apartmány zůstanou na pronájem, zbylou část manžel s řemeslníky zbourali a staví pro nás nový apartmán s bazénem na zahradě. Moc mi bude chybět ten výhled, co jsme doposud měli, ale jinak to nejde. Krize způsobená koronavirem zasáhla i nás a musíme uvažovat rozumně,“ svěřila se v live streamu Blesku slovenská kráska. 

Není vůbec jisté, zda v Miami zůstanou. „Manžel uvažuje, že se přesuneme do Evropy, zřejmě Marbella nebo jiné části Španělska. Miluji Miami a chtěla bych tu žít natrvalo, ale než se vše urovná, tak zřejmě dojde na stěhování,“ netají se Zuzka. 

Ze Španělska by to ale měla zase blíž i k rodině na Slovensko. „Rodiče mi moc chybí a určitě by to bylo skvělé. Už kvůli tomu, jaké chvíle jsem zažila, když se naši z Ameriky dostávali domů, sice nakonec letěli privátním letadlem, ale museli na 14 dní do karantény a mamina to velmi těžce nesla. Hodně zhubla a měla strach z nákazy, ale nakonec měla negativní testy, což ji opět vrátilo do pohody. Ale tady jsem viděla, co s člověkem dokáže strach,“ říká sexy blondýnka.

VIDEO: Zuzana Belohorcová opouští luxusní apartmán! Manžel navrhl bydlení v Evropě 

Video
Video se připravuje ...

Zuzana Belohorcová opuští luxusní apartmán! Manžel navrhl bydlení v Evropě. Markéta Reinischová

Fotogalerie
34 fotografií