Velmi subtilní zpěvačka musela své dvě starší děti přivést na svět císařským řezem, ale pro příchod třetího syna Rubena se rozhodla pro přirozenou cestu. 

O porodu se hovoří jako o nejradostnější události v životě ženy. Ale aby to byla radostná událost, musíme se na ni dobře připravit po fyzické i psychické stránce. A my to opravdu umíme, děvčata, máme to totiž v sobě! Dokážeme si pomoct bylinkami, dokážeme se soustředit a vědomě přežít každou jednu bolest,“ popsala na instagramu porod Mária.

VIDEO: Aneta Krejčíková: Jsem máma na plný úvazek! Pandemie se mě nedotkla!

Video
Video se připravuje ...

Aneta Krejčíková: Jsem máma na plný úvazek! Pandemie se mě nedotkla! David Turek, Jan Jedlička

Náš Ruben přišel na svět po 5,5 hodinách porodních kontrakcí, které jsme spolu s mým Maroškem přežili v klidu, povídali jsme se a mezi tím si pouštěli hudbu. Bez jakéhokoliv zásahu, bez vyvolávání, bez epidurálky,“ tvrdí zpěvačka, která už tři hodiny po porodu stála na nohách a cítila se prý velmi dobře. 

Sympatická zpěvačka dostala za porod ten nejkrásnější dárek. Tři prstýnky se začátečními písmeny všech tří dětí. „Manžel řekl, že květy bych i tak musela jednoho dne vyhodit. Zavři oči, lásko. Hugo, Zoe a Ruben,“ dodala na sociální síti k rozkošnému dárku od manžela Mariána Kachúta (46).

VIDEO: Roman Tomeš, manžel těhotné Míši Tomešové: Zvažovali jsme domácí hypnoporod!

Video
Video se připravuje ...

Roman Tomeš, manžel těhotné Míši Tomešové: Zvažovali jsme domácí hypnoporod! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
35 fotografií