U každé ženy má těhotenství docela jiný průběh. Jedny trpí ranními nevolnostmi, zatímco jiným je celou dobu dobře. Jedna těhotná má velké břicho, druhá zase menší. Někdo přibral spoustu kil, další zase méně. V kolektivním podvědomí se však usadila utkvělá představa o ukázkovém těhotenství. Veronika Arichteva by tuto dosud nedefinovanou představu ráda odbourala.

„Myslím, že nastal čas si vypsat pár zásadních vět, co neříkat těhotným,“ napsala ke své fotografii s bříškem a začala vypočítávat... Těhulkám byste například neměli neuváženě oznamovat, že mají obrovské břicho, ptát se jich, zda tam místo jednoho potomka neskrývají dva, nebo vtipkovat, že s tak velkým břichem budou rodit už zítra. „Počkej, až ti to mega břicho popraská. Těch strií se už nikdy nezbavíš,“ pokračovala Arichteva ve výčtu nevhodných poznámek.

Video: Veronika Arichteva s manželem: Vypadá to jako husí kůže, ale jsou to prsa!

Video
Video se připravuje ...

Veronika Arichteva s manželem: Vypadá to jako husí kůže, ale jsou to prsa! David Turek, Jan Jedlička

A nezaměřila se jenom na velká břicha, ale i ta „až moc“ malá. Rovněž nakousla nateklé části těla, jednotný problém všech nastávajících maminek, porodní váhu („No to si teda moc nepřibrala, to není dobrý pro dítě, nemá se z čeho vyvíjet…“) a citlivá témata, jako je masáž bradavek či v jaké poloze bude těhotná rodit.

Představitelka Denisy Kánské ze Slunečné dále zmínila pár dobře míněných rad, o které však většina matek nestojí. Týká se to nošení dítěte v šátku a nosítku (prý ani to, ani to), denního přídělu kofeinu (nejlépe žádný) nebo přípravy na mnohem horší období, než bylo těhotenství. Na úplném konci prozradila všem – fanouškům, přátelům i budoucím tatínkům – co by těhotná naopak chtěla slyšet ze všeho nejvíce: „Dám ti masáž, dlouhou!“ uzavřela příspěvek. Fanoušci s herečkou více než souhlasili, zvláště pak maminky, jež se s těmito větičkami setkávaly během těhotenství den co den.

VIDEO: Těhotná Arichteva řekla, jaké jméno dítěti vybrala: Tvrdá konkurence pro Bagárovou!

Video
Video se připravuje ...

Těhotná Arichteva řekla, jaké jméno dítěti vybrala: Tvrdá konkurence pro Bagárovou! Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Fotogalerie
50 fotografií