Názory jsou od toho, aby se měnily! Tohoto hesla se podle všeho drží herečka Veronika Arichteva, která s režisérem Biserem Arichtevem (43) čeká miminko, syna, jenž prý po tatínkovi dostane nějaké exotické bulharské jméno. Půvabná tmavovláska, která zazářila v seriálu První republika, sdílela na Instagramu fotky z časopisu Maminka, ve kterém vyšel rozhovor s ní. I vzhledem k faktu, že je v pokročilém stupni těhotenství, jí to na uveřejněných snímcích ohromně sluší.

„Nechci dělat z miminka reklamní artefakt,“ stojí přímo na obálce, na níž pózuje v bazénu v jasně žlutých plavkách a velkým bříškem, v němž roste nový život. Spousta celebrit se totiž rozhodla využít svého novorozeného potomka a „zneužívat“ ho k reklamě na prakticky jakékoliv kojenecké a batolecí produkty, od plenek a příkrmů přes dudlíky až po čepičky nebo dupačky ze stoprocentní biobavlny.

VIDEO: Těhotná Arichteva řekla, jaké jméno dítěti vybrala: Tvrdá konkurence pro Bagárovou!

Video
Video se připravuje ...

Těhotná Arichteva řekla, jaké jméno dítěti vybrala: Tvrdá konkurence pro Bagárovou! Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Výše zmíněná slova však už vzala voda... „Jako nechci, ale ňáký spolupráce ti už domlouvám, chlapče!“ změnila totiž svůj postoj Arichteva, která se zrovna nyní nachází v sedmém měsíci těhotenství a již nastoupila na mateřskou dovolenou. Jak se v aktuálním čísle onoho magazínu píše, řeč byla spíše o tom, že její děťátko bude „součástí našeho života, i toho veřejného, instagramového. Přišlo by mi hloupé ho na sítích neukázat.“

Inspirovat se může ale u své kamarádky Nikol Štíbrové (33), s níž je členkou humoristického trojlístku 3 v 1. Plavovlasá herečka, která se před kamerou objevuje již od dětství, patří mezi nejúspěšnější české influencerky - a přitom ani ona svého syna Mathiase (za několik málo dní 3 roky) na Instagramu nikterak neskrývá. A přitom nezneužívá k reklamě na kdejaký produkt pochybné kvality. Na jejím profilu se objevuje leda tak v merchandisingu 3 v 1.

VIDEO: Veronika Arichteva s manželem: Vypadá to jako husí kůže, ale jsou to prsa!

Video
Video se připravuje ...

Veronika Arichteva s manželem: Vypadá to jako husí kůže, ale jsou to prsa! David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
57 fotografií