Herečka Veronika Arichteva dnes a denně dokazuje, že do humoristického tria 3v1 společně s herečkou Nikol Štíbrovou (33) a zpěvačkou Martinou Pártlovou(40) po právu patří. Ani v těchto těžkých časech ji totiž neopouští smysl pro humor - a to i navzdory faktu, že v obavách z nakažení nebezpečným koronavirem, co ochromil Českou republiku, opustila natáčení seriálu Slunečná ještě předtím, než bylo jeho natáčení oficiálně zastaveno.

„Jsem se vám zamyslela. A mám pár dalších výhod nošení roušky. Kromě toho, že ochráníte sebe a okolí, jasný… Je skvělý, že se nemusíte líčit, když potřebujete ven. Ten smrad z huby cítíte jen vy. Ideální na redukci váhy, když ji budete nosit i v oblasti lednice. Těma šňůrkama si perfektně vyčistíte záhyby za ušima. Kuřáci toho za den vytahaj míň. Zakryjete ten novej beďar na nose nebo blbě vyplněný rty. Nemusíte si trhat ty chlupy na bradě, dámy,“ vypočítávala Arichteva na svém instagramu.

Kromě toho je podle ní rouška dobrý způsob, jak se během koronavirové karantény doma nepobít se svým přítelem. „A když vás partner nasere, což se stane dřív nebo později v tom nepřetržitým kontaktu, s rouškou můžete i několikrát za sebou říct ‚debile‘, aniž by si toho všimnul... Takže nechápu, že ještě někdo tuhle geniální věc nenosí. Někdo ňáký další výhody?“ vyzvala své fanoušky.

A ti hned přispěchali se svými postřehy. „Moje babča, když jsem jí donesla roušku a vytáhla ji na chvilku na zahradu, prohlásila, že je dobře, že ji má. Není vidět, že si zapomněla vzít zuby,“ reagovala jedna Veroničina příznivkyně. „Mě díky roušce oslovují ‚slečno‘. Jsem ráda, že ji nemusím sundat,“ přisadila si další dáma a shodovala se s ní i slavná módní návrhářka Beata Rajská (58): „Já si taky libuji. Žádný svěšený koutky, nic,“ vtipkovala.

VIDEO: Veronika Arichteva s manželem Biserem (43): Vypadá to jako husí kůže, ale jsou to prsa!

Video
Video se připravuje ...

Veronika Arichteva s manželem: Vypadá to jako husí kůže, ale jsou to prsa! David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
58 fotografií