Další z vnoučat královny Alžběty II. (94) Beatrice, princezna z Yorku je pod čepcem. Dcera prince Andrewa si v pátek na hradě Windsor vzala Edoarda Mapelliho Mozziho a svatba to nebyla nikterak pompézní. Podle informací deníku Mirror se obřadu účastnilo okolo dvaceti svatebčanů, z nichž pak pouhých čtrnáct dostalo pozvánku na následující hostinu a veselí. A to vše jako důsledek opatření kvůli koronaviru, která v Británii panují.

VIDEO: Jindřich Forejt o Harrym a Meghan: Není pro ně cesty zpět

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Jindřich Forejt o Harrym a Meghan: Není pro ně cesty zpět Petr Macek, Aleš Brunclík

Svatby v kapli Všech svatých se tak účastnili jen rodiče nevěsty a ženicha, královna Alžběta II. s Philipem, vévodou z Edinburghu (98), sourozenci a další hrstka vyvolených, mezi nimiž podle Mirroru chyběli například William (38) a Kate (38). Na oficiálních fotkách, které zveřejnil Buckinghamský palác, ovšem i přes svoji účast chybí právě otec nevěsty Beatrice, kontroverzní postava britské monarchie princ Andrew. A to údajně kvůli skandálu se zneužíváním nezletilých dívek, z nichž je momentálně obviněn.

Po obřadu následovala hostina v zahradě Royal Lodge, kde se nachází podnik v indickém stylu pojmenovaný po princi Andrewovi. Na oslavě nechyběl ani skákací hrad, jukebox, točené pivo a terč, a tak se hosté bezesporu dobře bavili.

Velice důležitou roli hrál také Edoardův syn Wolfie (4). Na svatbě šel svému tatínkovi za svědka, a stal se tak patrně nejmladším člověkem v britské historii, který se této role zhostil.

Pohoda sálá už jen také ze samotných fotek, které nově zveřejnil také novopečený manžel princezny Beatrice Edoardo. Podívejte se v galerii na další nové snímky z přísně tajné královské svatby!

VIDEO: Princezna Margaret: Rebelka, která šňupala kokain s Nicholsonem a podváděla svého muže
Video
Video se připravuje ...

Princezna Margaret: Rebelka, která šňupala kokain s Nicholsonem a podváděla svého muže BPŽ/Karel Dlabač

Fotogalerie
90 fotografií