Velkým tématem posledních několika týdnů na Slovensku je sexuální obtěžování. Začalo to Kramárovým nepatřičným polechtáním asistentky, a přestože aktér i slečna tvrdí, že dotek proběhl v přátelském duchu, kauza otevřela dveře novým, dosud neslýchaným příběhům známých tváří, které se s obtěžováním a jeho mnoha formami setkaly.

Dcera slovenského herce Andreje Hryce (70), jenž se zotavuje z akutní leukemie, se terčem sexuálního delikventa stala už ve dvanácti letech. A nebylo to pošimrání, polechtání nebo plácnutí. V rozhovoru pro deník SME uvedla, že v Bratislavě jí cestu zkřížil pedofil a obnažoval se přímo před ní.

VIDEO: Gregorová se zbavuje majetku po Brzobohatém! A problémy Witowské v televizi kvůli známosti 

Video
Video se připravuje ...

Gregorová se zbavuje majetku po Brzobohatém! A problémy Witowské v televizi kvůli známosti Bára Horáková, Lukáš Červený

„Poprvé jsem viděla ztopořený penis ve dvanácti letech, když ho na mě vytáhl úchylák mezi auty. Dodnes si pamatuju tu hrůzu, která mě prostoupila, a ten zuřivý útěk z místa činu. Plakala jsem asi tři dny a ten obraz mám před očima i po třiceti letech.“ O rok později ji neznámý cestující osahával na hrudi, navzdory tomu, že rodiče seděli jen o pár sedadel dál. To nejhorší pak zažila za rok na palubě letadla.

„Nejdrsnější zážitek jsem měla asi ve čtrnácti, když mě začal mezi nohama ohmatávat spolusedící pasažér v letadle. Opět byla noc, já jsem byla přikrytá dekou a spala jsem. Vzbudila jsem se a cítila, že mě někdo osahává v rozkroku a masturbuje při tom.“ Otec se na ni přišel podívat, zda je v pořádku. Ze strachu, že Hryc ztropí scénu a pasažéra zabije, Wanda zatloukala. „Nyní je to poprvé, co o tom mluvím nahlas,“ uzavřela filmová producentka.

VIDEO: Výbuch v Praze zasáhl herečku Steimarovou, matku Polívkové! A Hryc řekl, kdo mu zachránil život

Video
Video se připravuje ...

Výbuch v Praze zasáhl herečku Steimarovou, matku Polívkové! A Hryc řekl, kdo mu zachránil život Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
33 fotografií