Nepatřičné „pošimrání“ pozadí kolegyně uznávaným hercem a moderátorem rozpoltilo slovenský národ na dvě poloviny: jedna to zlehčuje, druhá je naprosto znechucená. Do první skupiny se řadí i dotyčná maskérka, jež situaci považuje za uměle nafouknutou. Na druhé straně stojí lidé, jimž „nevinné“ pošimrání, poplácání, ohmatání nebo cokoliv intimního od kolegy na pracovišti, kamaráda v hospodě nebo neznámého muže na ulici přijde přes čáru, a označují to za sexuální obtěžování.

Jednou z nich je i moderátorka Katarína Balážiová, známá pod přezdívkou Becca. Ve světle Kramárových nenechavých prstů prozradila fanouškům, co se jí stalo, když docházela na druhý stupeň základní školy a vypadala tak obyčejně, jak jen může jedenáctiletá dívka vypadat.

Balážiová bydlela patnáct kilometrů od Nitry a do školy musela dojíždět autobusem. „Hned vedle naší základky byl učňák, takže rána v tom autobuse byla zajímavá. Byla jsem asi šesťačka, byla jsem ostříhaná na hříbek, hubená, nevyvinutá holka, máma mě oblékala podle rozpočtu, nijak moderně, nijak vyzývavě, žádný make-up,“ vypověděla moderátorka. A pak tu byl onen predátor.

VIDEO: Dokument o Gottovi bude i s Dominikou, má to ale háček! A Lounová si nechala zmrazit vajíčka

Video
Video se připravuje ...

Dokument o Gottovi bude i s Dominikou, má to ale háček! A Lounová si nechala zmrazit vajíčka Bára Horáková, Lukáš Červený

„Od jistého okamžiku na mě v tom autobuse začal křičet jeden a ten samý kluk. Chodil už na učňák, vypadal, že je asi o osm let starší. Já jsem byla děcko. Křičel na mě přes celý autobus, snažila jsem se tvářit, že ho nevidím a neslyším, bylo mi to nepříjemné natolik, že jsem každé ráno měla křeče v břiše,“ pokračovala Becca na instagramu.

Situace vyeskalovala v napadení přímo před zraky ostatních cestujících. „Jednou ke mně přišel, popadl mě a silou přitlačil k tyči. Já jsem se mu vytrhla a začala křičet, ať mě nechá na pokoji. On na mě začal křičet, že si na mě počká i s partou po škole a že mě znásilní a že u toho budu brečet,“ šokovala fanoušky moderátorka. „Říkal, že jsem ku*va a že co si to o sobě myslím, když pro mě není dost dobrý.“ Nutno znovu připomenout, že Balážiové bylo v té době pouhých jedenáct let.

Katarína se začala strachovat. Snažila se chodit pěšky, ale nestíhala školu. Vystupovala o stanici dřív, ale v dáli viděla násilníka s partou, jak na ni čekají. „Byla jsem připos*aná a snažila se chodit přes sídliště.“ Zarážejícím a velice smutným faktem bylo, že se mladičké dívky nikdo nezastal. „Nikdo nic neřekl, nikdo se mě nezastal v autobuse, nikdo ho neokřikl, žádná žena, nikdo dospělý.“

Predátorova hrozba se naštěstí nikdy nenaplnila, Balážiovou ale poznamenala do konce života: „Vždy mi zpíval písničku od No Name s textem ‚raz príde čas, kedy budeš ma lúbiť, tak otvor bránu, lebo ju rozbijem‘.“ Kdykoliv tu písničku slyší, je zpátky na místě činu, v onom autobuse, obklopena němými tvářemi a s vnitřním pocitem naprostého znechucení.

VIDEO: Dcera Šiškové si vzala hvězdu z Hollywoodu! A skandál na Slovensku: Osahával Kramár maskérku?

Video
Video se připravuje ...

Dcera Šiškové si vzala hvězdu z Hollywoodu! A skandál na Slovensku: Osahával Kramár maskérku? Blesk TV

Fotogalerie
32 fotografií