Rozvedený herec Maroš Kramár je v současné době hvězdou veleúspěšného primáckého seriálu Slunečná, kde ztvárňuje boháče Johna Linharta, otce hlavního hrdiny Janka v podání Marka Lambory (25). Jak mu scénář předepisuje, vždy se kolem něj točí mladé a krásné ženy, které on úspěšně svádí. Nejinak tomu však je i v jeho osobním životě, vždycky totiž platil za velkého Casanovu a o společnost něžných poloviček kolem sebe nikdy neměl nouze. V dobách, kdy byl ještě ženatý s právničkou Natašou Nikitinovou (52), se dokonce spekulovalo, že si vodí milenky do svého „uměleckého“ pražského bytu.

Jenže chování, jaké předvedl po skončení zábavné show Inkognito, kde osobnosti ze světa showbyznysu hádají netradiční povolání svých hostů a na závěr odhalují identitu tajného hosta z řad celebirt, už bylo za hranou slušných mravů. To, že během populárního pořadu televizní stanice JOJ tu a tam pronese nějakou tu sexistickou narážku, se dá ještě překousnout, ale tentokrát to přehnal.

Během závěrečných titulků pondělního dílu běžely v rohu obrazovky krátké vtipné momenty z natáčení, přičemž došlo i na okamžik, kdy mezi hosty přišla během přestávky štíhlá a dlouhovlasá maskérka. Jakmile se ke Kramárovi otočila zády a lehce se předklonila, herec neodolal – a několikrát ji laškovně pošimral prstem rovnou na pozadí.

Přestože se dotyčná dáma na herce pobouřeně ohlédla, dál, jako skutečná profesionálka, pokračovala ve své práci. Moderátor Vladimír Voštinár (56) herce napomenul, aby to už nedělal. „Ale vždyť jenom takhle…“ zamumlal málem dotčeně Kramár. „A co se tam dělo?“ zajímal se zvědavý Michal Hudák (50), protože onen incident přehlédl. „Jednoprstový kontakt,“ vysvětlil mu Voštinár a bylo slyšet, jak se všichni skvěle baví a pochechtávají. Na rozdíl od Hudáka, jenž se zmohl jenom na „ejha“, diváci jsou pobouřeni.

Nikdo nechápe, proč to produkce pořadu vůbec odvysílala a považovala to zřejmě za humorné. Naopak, podle mnohých je chování Kramára velice nevhodné a vůči oné ženě velice potupné a ponižující. „V jakém vesmíru je normální se takhle chovat, prosím vás? Maroš Kramár už zaregistroval, že nejsou 90. léta? Co si to dovoluje? A když to někdo stříhal, vysílal, režíroval, schválil, to se tam z těch desítek lidí nenašel ani jeden jediný, co by řekl: ‚Lidi, jste normální?‘“ durdila se na facebooku například Zuzana Kovačič Hanzelová (31), známá slovenská novinářka.

Pod jejím statusem se to hemží pobouřenými reakcemi, v nichž se všichni shodují, že maskérka měla chlípnému Kramárovi za jeho drzost uštědřit pořádný políček. Vše je navíc podpořeno asi i tím, že ve světě vládne hnutí Metoo, bojující právě proti sexuálnímu obtěžování.

Zatímco herec sám se onomu incidentu prozatím ještě nijak nevyjádřil, televizní stanice JOJ vydala kajícné prohlášení. „Na natáčení relace Inkognito vždy panovala dobrá nálada a po mnoha letech výroby tohoto formátu mezi tvůrci a štábem vznikly kamarádské vztahy. V Inkognitu se ženám opravdu neubližuje. Za sestřih po skončení relace se televize omlouvá,“ uvedla pro Mediahub.sk Katarína Gajdošíková, PR manažerka TV JOJ.

VIDEO: Maroš Kramár: Překvapilo mě, že Jiří Bartoška (73) nepřestal kouřit!

Video
Video se připravuje ...

Maroš Kramár: Překvapilo mě, že Bartoška nepřestal kouřit! redakce Blesk

Fotogalerie
60 fotografií