„Právě se nacházím v šatně Divadla Na Vinohradech, protože a jelikož dnešním dnem začínáme zkoušet Baladu pro banditu,“ pochlubil se prostřednictvím svých instastories mladý herec Marek Lambora, jenž si v době koronavirové karantény nechal narůst mužný plnovous. Anebo si tuto pánskou ozdobu obličeje pořídil kvůli roli v onom slavném trampském muzikálu? To si sympatický umělec, jenž měl touto dobou opanovat česká kina svou rolí udatného prince ve fantasy pohádce Princezna zakletá v čase (která však musela svou premiéru kvůli viru covid-19 odložit na prosinec), nechal pro sebe.

Místo toho se podělil o to, proč přesně se v šatně jednoho z nejslavnějších pražských divadel nachází: „Máme dneska první čtenou,“ vysvětlil Lambora do kamery. „Pomalu, ale jistě se vracím zpátky do pracovního nasazení, končí mi prázdniny. V uvozovkách,“ smál se. „Dost válení, jdeme zpátky do práce!“ Svým příznivcům rovněž ukázal, jak taková zkouška „v časech korony“ probíhá: Všichni herci, co se jí účastnili, se chránili buď rouškami, nebo obličejovými štíty z plexiskla.

„A kdo to z vás ještě neví, nebo to neslyšel, možná to někdo z vás už ví, budeme opět točit seriál Slunečná. Dneska a včera jsme byli na testech covid, a pátkem začínáme zase točit, takže se můžete těšit,“ lákal své příznivce představitel bohatého Janka, jenž se na statku Týny Popelkové vydává za chudáka.

Zároveň dodal, že ani ony testy, které podstoupil, nebyly tak děsivé, jak si myslel. Ostatně přežil je – byť s křikem – i zpěvák Marian Vojtko (47). Ten se ovšem nemusel nechat testovat kvůli práci, a důvodem nebyl ani strach z nákazy, ale cesta na Slovensko za rodinou. „Není to tak strašný jako v těch videích na internetu, takže se toho nebojte, když s tím někdo přijdete nebo budete muset přijít do kontaktu,“ utěšoval své fanoušky Lambora.

VIDEO: Marek Lambora ze Slunečné v kostýmu jako z Hry o trůny 15 minut šněroval tkaničky

Video
Video se připravuje ...

Marek Lambora ze Slunečné v kostýmu jako z Hry o trůny 15 minut šněroval tkaničky. Adam Balažovič/BPŽ

Fotogalerie
52 fotografií