Chemoterapie ho tak vyčerpávala, že skoro nevstával z postele, navíc ho připravila o imunitu, takže má doteď od lékařů zákaz chodit mezi lidi. Po transplantaci kostní dřeně musí být zvlášť opatrný.

Dva měsíce navíc musel být zavřený na Klinice hematologie a transfuziologie v Bratislavě, pak si ho konečně mohla odvést manželka Veronika a dcera Wanda (42) domů. Mezi Hrycem, který do nemocnice vešel a který z ní vyšel, je nicméně velký rozdíl.

„Já jsem vůbec nemohl chodit. Když jsem přijel z nemocnice, vystoupil jsem z auta a domů jsem kráčel o berlích. Už je to lepší, včera jsem ušel 1390 kroků,“ řekl Novému Času.

VIDEO: Andrej Hryc: Budu pracovat, dokud mě netrefí šlak!

Video
Video se připravuje ...

Andrej Hryc: Budu pracovat, dokud mě netrefí šlak! Blesk TV

„Zhubl jsem 30 kg, takže odešel tuk a svalová hmota ochabla, protože 60 dní jsem jen ležel v posteli. Není sranda všechno vrátit zpět, to bude chvíli trvat,“ dodal herec, kterého čeká 100 dní rekonvalescence, diety a cvičení. „Oddych, televize, internet, ale hlavně trénuji. Učím se chodit,“ dodal. Hrycova léčba nyní pokračuje podáváním léků, týdenními kontrolami a rehabilitací.

Po 60 dnech v nemocnici a toho nejhoršího scénáře doktoři dávají Andymu velkou naději na uzdravení. „Říkají, že jsem z toho venku. Rozhodujících je následujících 100 dní…“ popsal. Za sebou už má první kontrolu a má z ní obrovskou radost. „Zprávy od lékařů jsou pozitivní, brali mi vzorek z míchy, čísla jsou lepší než minule. Podrobnosti nevím, ale primář mi říkal, že se to vyvíjí správným směrem,“ vysvětlil Novému Času Hryc.

VIDEO: Andrej Hryc v limuzíně Blesku: O přízni žen i smrti syna! Do koho se prý reinkarnoval?

Video
Video se připravuje ...

Andrej Hryc v limuzíně Blesku: O přízni žen i smrti syna! Do koho se prý reinkarnoval? Blesk TV

Fotogalerie
40 fotografií