Dárce přitom dosud tajil. „Přátelé, zřejmě jsme vyhráli první poločas tvrdé hry. Velké díky mé sestře Bohdaně, která mi neváhala včas dát potřebnou kostní dřeň. Díky, Bohdy,“ vzkazuje prostřednictvím facebooku slovenský herec, známý u nás např. z nekonečného seriálu Ulice či filmu Kamarád do deště.

VIDEO: Andrej Hryc: Budu pracovat, dokud mě netrefí šlak!

Video
Video se připravuje ...

Andrej Hryc: Budu pracovat, dokud mě netrefí šlak! Blesk TV

Pomoc generála

Svá slova adresuje také dalším dárcům. „Děkuji všem členům letectva, kteří na výzvu generála Svobody darovali krev. Pomohli nejen mně, ale spoustě dalším pacientům s jinou krevní skupinou,“ píše Hryc, který byl dva měsíce v nemocnici upoután na lůžko a nemohl ani vstát z postele.

Nyní je konečně v domácím ošetřování a v péči dcery Wandy (42). „Jsem doma a boj pokračuje. Věřím, že to prase porazíme. Držte mi palce, kamarádi,“ vzkazuje Andy všem, kdo mu píší slova podpory. Přestože ví, že ještě nemá vyhráno, důležitý je pozitivní přístup. A ten si snaží zachovat.

Hájí lékaře osočeného ze sexuálního harašení

Vážně nemocného herce Andreje Hryce nenechává chladným, co se u našich sousedů děje ohledně obvinění špičkového neurologa prof. Pavla Traubnera (79) ze sexuálního obtěžování. „Jsem v rozpacích. Dvakrát v minulosti jsem byl u něj na neurologickém vyšetření. V obou případech jsem musel být polonahý a bosý chodil před ním po ordinaci. Následně se mě dotkl, když jsem ležel na lůžku na vyšetřovně. Dokonce mi zaklepal kladivem na kolena. Poraďte mi, prosím, nemám se přidat a žalovat ho?“ podpořil svého oblíbeného lékaře, jemuž docela nedávno amputovali nohu.

Světově uznávaný profesor neurologie musí po 55 letech kariéry vysvětlovat, že jeho vyšetřovací metody nemají sexuální podtext. Stalo se tak na popud výpovědi jeho bývalé pacientky Kristýny Šlesarové, která se léčila s epilepsií a depresí. S odstupem let si vzpomněla, že jí v osmnácti profesor přikázal, aby se mu prošla po ordinaci bez podprsenky, a že její reflexy zkoušel i natažením gumy na kalhotkách. „A gynekology by měli pozavírat komplet, protože ti se všichni zajímají o takové partie žen, že to je sodoma gomora!“ přisadil si v komentářích populární moderátor Oliver Andrásy (62).

VIDEO: Andrej Hryc v limuzíně Blesku: O přízni žen i smrti syna! Do koho se prý reinkarnoval?

Video
Video se připravuje ...

Andrej Hryc v limuzíně Blesku: O přízni žen i smrti syna! Do koho se prý reinkarnoval? Blesk TV

Fotogalerie
31 fotografií