Jelikož nemocný herec potřebuje denně novou krev, je jí potřeba hodně velké množství. Jeho rodina dokonce přes internet urychleně hledala vhodné dárce krve, které byl nedostatek. 

Co se týče krve, nevím, ale právě mi nějaká teče do žíly, tak se asi podařilo najít,“ řekl pluska.sk Andrej Hryc a slovenskému deníku poskytl i exkluzivní snímek z lůžka, kde už čtyři týdny pobývá. 

Mám se aktuálně velmi dobře. Tak víte, není to ideální, protože jsem v nemocnici a už to nemůžu vydržet. 4 týdny nevydržím ani v hospodě,“ směje se zavalitý herec, který je už o pěkných pár kilogramů lehčí.

„Celé dny ležím, mám tu u sebe telefon, počítač, sleduji zejména televizi. Nařídili mi hlavně hodně spát, tak se snažím. Velmi sleduji dění ve světě, ale zejména justici zku**enou slovenskou a politiku,“ dodává herec. 

Padla i otázka, zda si nemyslí, že svou těžkou nemoc podcenil. „Jelikož nejsem lékař, nevím, co na toto odpovědět. Co se obecně týká nynějších preventivních prohlídek u lékařů, jsou stále podceňovány, hodně mých kamarádů je podcenilo a nyní jim musím nosit květiny na hřbitov.“

„Je to v dnešních časech tak, lidé jsou blbí, nechodí k lékaři. Je to syndrom zkaženého zubu. Když máte zkažený zub, třeba jít k lékaři, nepůjdete, tak o něj přijdete,“ míní Hryc, který si v nemocnici poleží ještě minimálně další tři týdny. 

VIDEO: Andrej Hryc v limuzíně Blesku: O přízni žen i smrti syna! Do koho se prý reinkarnoval?

Video
Video se připravuje ...

Andrej Hryc v limuzíně Blesku: O přízni žen i smrti syna! Do koho se prý reinkarnoval? Blesk TV

Fotogalerie
31 fotografií