Jak Ornella Koktová, někdejší účastnice svérázné reality show Štiky, sama přiznává, během svého druhého těhotenství nabrala devatenáct kilo. „Šlo mi to do břicha, lidi mi to ani nehádali,“ přiznala pro Blesk. Jak se ale zdá, většinu toho nechala v porodnici, kde absolvovala císařský řez. Na sociální síti se totiž pochlubila svou první letošní fotkou v plavkách, a její křivky rozhodně nevypadají jako křivky ženy, která před několika málo týdny dala život druhorozenému dítku!

„Klobouk dolů,“ žasnou před její figurou fanynky této podnikatelky, která obchoduje s oblečením značky Pink Horse, a fanoušci se nestydí mladé mamince napsat, že vypadá skutečně sexy. Úsporné bikiny totiž zdůrazňují její pořádně naditý dekolt i vosí pas. „Jsem ještě v procesu,“ reagovala Ornella skromně na všechny ty lichotky. Netají se totiž tím, že se ještě nedostala na svou ideální váhu, a čeká ji ještě dlouhá cesta k perfektnímu tělíčku.

VIDEO: Z reality show Štiky: Ornella hrdě předvedla nový přírůstek do rodiny

Video
Video se připravuje ...

Z reality show Štiky: Ornella prozradí rodině: Bude nás o jednoho víc! FTV Prima

Vzhledem k tomu, že je Ornella velkou milovnicí jízdy na koni (svého vlastního koníka jménem Roy si pořídila již během natáčení Štik), kila půjdou jistě velice rychle dolů. Při práci ve stáji se totiž člověk nezastaví. Mnozí se však při pohledu na její tělíčko shodují, že nějaké drastické hubnutí rozhodně nepotřebuje – a ani by jí to neslušelo. Přestože dříve, ještě coby mladičká blondýnka, bývala modelkou, coby ženská krev a mléko vypadá naprosto božsky!

Ostatně, sám Josef Kokta, který měl s vnadnou kráskou pletky ještě v době, kdy byl ženatý s moderátorkou Gabrielou Partyšovou (42), jistě ocení, že si u své manželky „má na co sáhnout“. Na instagram často nahrává fotky své půvabné životní partnerky a nepochybně ho těší všechny ty obdivné komentáře – například u snímku, na němž se Ornella, docela nahá, pouze se Svenem v náručí, vyvaluje na nafukovacím kruhu. „Je co závidět,“ slintali u momentky z bazénu Koktovi příznivci.

VIDEO: Čerstvá matka Ornella Koktová: V čem se podobá Meghan a Kate?

Video
Video se připravuje ...

Čerstvá matka Ornella Koktová: V čem se podobá Meghan a Kate? David Turek

Fotogalerie
46 fotografií