Hned 1. dubna Ornella s manželem Josefem Koktou (62) přivítali na svět už druhého syna Svena a zanedlouho poté z porodnice zamířili domů, kde chlapečka seznámili se starším bráchou Quentinem (7). Zdálo se, že ten už ve svém věku na mladšího sourozence nežárlí, ale naopak je za něj rád, a tak ho něžně hladil po hlavičce.


Kdo ale tuhle rodinku sleduje již delší dobu, jistě ví, že její součástí je také nádherný zlatý retrívr jménem Shadow. Už od štěňátka je to pořádné číslo, jak je pro tuto rasu typické, ovšem všichni včetně Quentina ho milují a berou ho jako člena rodiny.

Tím pádem ho také museli představit malému Svenovi a právě to nyní zaznamenal na svém instagramu pyšný otec a hlava rodiny, Josef Kokta. „Shadow a Sven,“ napsal sice jen v popisku fotky, ale v komentářích mu i tak řada lidí odepisovala, jak je to krásné, že si chlupatý mazlíček s miminkem rozumí. 

Ovšem našel se i někdo, komu se to zdálo už trochu přes čáru. „Radši kdyby ho neolízal, snad ne.“ Pravda je, že tuto fotku si zatím na svůj profil Ornella raději nedala. Přece jen má o hodně víc sledujících, tedy i kritiků a haterů. Možná by se tak dočetla, že je riziko pouštět psa (jakéhokoliv, i toho nejhodnějšího na světě) tak blízko k novorozenci. A přece jen Shadow se na snímku tváří trochu nepřítomně a malý Sven taky nevypadá zrovna na obláčku štěstí. 

Nezbývá než doufat, že Koktovi dávají pořádný pozor na dítě i na pejska, aby se nic nestalo. A za čas bude Sven jistě rád, že má staršího a o dost chlupatějšího bráchu, který s ním bude vyvádět lumpárny. 

VIDEO: BEZ CENZURY: Máma Monika vs. dcera Ornella se ukázaly NAHÉ: Štiky shodily šupiny!

Video
Video se připravuje ...

BEZ CENZURY: Máma Monika (45) vs. dcera Ornella (25) se ukázaly NAHÉ: Štiky shodily šupiny! David Turek

Fotogalerie
61 fotografií