Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Likvidace vraha z Vrútek natočená na video?! Zachycuje policisty i děti ve smrtelném ohrožení

Autor: VaB - 
14. června 2020
18:26

Prchající matky s dětmi, útočník s nožem a zásah policie! Drama nevídaných rozměrů odkrývá video, na kterém je údajně vidět, jak policie zastřelí útočníka Ivana (†22) z Vrútek.  

Slovensko se stále vzpamatovává z brutálního útoku na školu ve Vrútkách. Útočník Ivan (†22), bývalý žák, pobodal pět lidí a jednoho učitele zabil. Poté se dal na útěk. Pronásledoval ho školník a poté policisté. 

Ti se ho snažili zadržet, útočník s nožem se ale obrátil proti nim! Prešovský Večerník v neděli zveřejnil video, které údajně ukazuje zásah policistů a následnou smrt agresora. Dramatické scény provází zmatek a velká panika! 

Video  Video likvidace útočníka na školu v obci Vrútky.  - TV JOJ
Video se připravuje ...

Policista ve vestě nejprve před útočníkem utíká pozadu a střílí. Naproti němu běží jeho kolega. Na toho se pak Ivan otočí a policista padá k zemi, střílí, v blízkosti je jeho kolega. Ten padá k zemi stejně jako Ivan, který umírá.

Všemu navíc přihlíželo několik civilistů! Nedaleko místa, kde pak došlo ke střelbě, bylo jen malou chvíli před tím několik žen s dětmi, které stačily utéct a schovat se! Autenticitu záznamu ověřujeme.

JaNat ( 16. června 2020 16:22 )

Tak to jsi vedle jak ta jedle a měl by sis pročíst slovenské předpisy.

JaNat ( 15. června 2020 10:43 )

Taky si myslím, že ten policista co ležel na zemi střelil toho co stál. To nebyl nůž, ten ležel v té době už na zemi. Ten kluk byl levák.

JaNat ( 15. června 2020 10:40 )

starypes, a jak tedy měli kluci postupovat, mají své předpisy, nesmí ho odstřelit první ranou jako v Bondovkách, tohle nebyl film, ale realita. Nejdřív výstražné střely, pak do nohou a podívej jak rychle se vše událo. A navíc vše se učili jen teoreticky, ono střílet do terče anebo si být vědom, že střílím do člověka je rozdíl.

panchovilla ( 15. června 2020 09:32 )

To je fakt.

JaNat ( 14. června 2020 21:34 )

Šikana nebo mobbing je problém společnosti, dokud se bude na postižené lidi nahlížet jako na kriply, méněcenné a budou se šikanovat, pak je to problém celé společnosti. Ta se musí změnit, aby nedošlo k čemu došlo. Je to dané výchovou nejen v rodině nebo učitelů ve škole, ale celkovému přístupu celé společnosti. Každý z nás je její díl. Šikana musí být tvrdě trestána, jen tak se dá předejít tomu čemu se pak stane. Byl šikovaný celé své dětství a nikde neměl zastání, parchanti ve škole do něho kopali, plivali po něm, vysmívali se mu. To zlomí duši každému a pak se divíme, že mu jednoho dne rupne v bedně a že se mstí? A i když zemřeli nevinní, ale on nyl tehdy taky nevinný a navíc bezmocný. Když si rodiče ve škole postěžovali, škola to smetla pod stůl, za šikanu se nikdo nezodpovídal, pro kluka se nic nezměnilo, šikanovali ho dál a on to mlčky musel snášet. Harantům přes držku a jejich rodičům sociální hodiny v DD a tučnou peněžní pokutu, tak jak to je dnes v Kanadě a Norsku. Tam si už nikdo nedovolí někoho šikanovat, naopak tam společnost naučila jedince mít ke každému úctu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání