Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Lupič (36) chtěl vykrást trafiku: Kvůli prodavačce raději utekl!

Autor: rc - 
16. února 2020
18:48

Až dvanáct let hrozí muži, který se pokusil vykrást trafiku ve slovenském městě Šaľa. Šestatřicetiletý muž do tamního obchodu vtrhl se zbraní v ruce a po prodavačce chtěl, aby mu vydala peníze. Ta se však lupiče nezalekla a začala křičet na kolegyni, ať rychle zavolá policii a sama začala vytáčet číslo strážců zákona. Muže reakce prodavačky překvapila a dal se na útěk!

Kuriózní případ se stal na Slovensku ve městě Šaľa. Do tamní trafiky vtrhl muž se zbraní a začal křičet na prodavačku, aby mu dala peníze. Střelná zbraň však prodavačce strach rozhodně nenahnala a peníze mu odmítla vydat. „Prodavačka mu peníze odmítla vydat a křičela na svoji kolegyni, aby zavolala policii, a při tom hned sama vytočila číslo 158,“ uvedla policie nitranského kraje v prohlášení na sociální síti facebook.

Muže zřejmě reakce prodavačky překvapila a dal se na útěk. Strážci zákona však podle kamerových záznamů rychle zjistili jeho totožnost, a tak netrvalo dlouho a šestatřicetiletý muž skončil ve vazbě. „Muž byl policejním vyšetřovatelem obviněný ze zločinu loupeže a byl podaný podnět na jeho vazební trestní stíhání. Za zločin loupeže se zbraní hrozí ve smyslu trestního zákona trest odnětí svobody na 7 až 12 let,“ dodala policie.

Zhnusen-Dobou ( 17. února 2020 08:03 )

Dle mojich zkušeností dneska ,jsou lidi k sobě většinou všeobecně odporná sobecká a sebestředná bezcitná pakáž,co vidi kazdý jen sam sebe a svuj mamon!!! Zlomyslnost , zášt a zloba jen kvete a obvzlášť v těch mladejch spratkách,ale i starších šmejdech co si myslí že jim patří svét a každej se ze sebestřednych nul pose..re! Samá bukvice a metrosexuál načesanej! NO HNUS!
Zfackovat jim držky všem ,anebo do kamenolomu s nima prevetivně na 20 hodin denně makat a makat jen o vodě!
Samej zmetek vsude fakt...hladomor na vas!
Začli by jste si vážit VŠEHO SEBRANKO NAMACHROVANÁ!

erikcom ( 16. února 2020 21:53 )

TYHLE HRDINKY NIKDY NEPOCHOPIM A LITOVAT NEBUDU az se to vymkne a pachatel je za jejich ,,hrdinstvi,, zabije

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání