Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Srdceryvné foto: Malá Terezka (†5) se oběsila na skluzavce! Proplakali jsme celou noc, naříkají sousedé

Autor: ran - 
5. června 2020
10:10

Z tragédie, kterou potkala čtyřčlennou rodinu ve slovenské Branči, jsou nešťastní nejen rodiče Andrej a Kristína a starší sestřička, ale i jejich přátelé a sousedé. Terezka (†5) se ve středu kolem poledne nešťastnou náhodou uškrtila na psím vodítku, když si hrála na skluzavce. 

Sousedé a všichni, kdo rodinu znali, se stále nemohou vzpamatovat z nečekané smrti malé Terezky. Brání se přijmout fakt, že je už nikdy neuvidí všechny pohromadě jít do kostela, nebo že si obě sestřičky už nikdy nebudou vesele hrát. Andrej a Kristína mají také starší dceru, která chodí do třetí třídy, napsal server Plus JEDEN DEŇ. Ještě v dubnu se maminka Kristína pochlubila oběma dětmi na sociálních sítích, když zveřejnila šťastnou momentku z jarního výletu. 

„Rodiče jsou milí a zlatí lidé, děti nade všechno milovali a vzorně se o ně starali. Je to strašné,“ prozradila pošťačka se slzami v očích. Starší sousedka odvedle také rodinu chválí. „Rodiče jsou to skvělí. Strašně to prožívám, protože vím, že děti po ně byly vším,“ zdůraznila stařenka. 

Tělo Tadeáška (†4 měs.) dali do batohu, zatížili kameny a hodili do řeky! Policie o šokujících detailech nálezu pohřešovaného miminka

Andrej a Kristína bydlí v domě už přes deset let. Dcera stařenky bydlí přímo naproti nim a s rodinou se stýkala. „Mám s nimi dobrý vztah. Když jsem viděla, kolik policejních aut tam jede, tak jsem se tak bála, jestli se něco nepřihodilo mojí dceři! Musela jsem se tam jít podívat,“ dodala stařenka. „Proplakali jsme celou noc,“ přiznala její dcera a se zarudlýma očima se raději rychle rozloučila. 

Rodina měla vždy silný vztah k přírodě a ke zvířatům. Andrej i Kristína jsou vášniví pejskaři, Andrej navíc pracuje jako myslivec. Jeho žena často jezdívá po soutěžích s jejich výstavním jezevčíkem.

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání