Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Miminko našli pohřbené zaživa: Vyhrabali ho z bahna, jako zázrakem přežilo

Autor: jel - 
4. června 2020
13:43

Novorozený chlapeček byl nalezen v indické vesnici pohřbený zaživa v blátě! Vesničanům se ho podařilo vykopat a jako zázrakem přežil, ale měl zablokované dýchací cesty a byl převezen do nemocnice. Jedna z místních žen chce chlapečka po jeho propustění adoptovat.

Několik obyvatel indické vesničky Sonoura začalo v pátek kopat základy na dům, když zaslechlo tlumené výkřiky. Když se vydali ke zdroji zvuku, ke své hrůze zjistili, že z bláta trčí dětská nožička!

Rychle, ale opatrně začali kopat a doufali, že se jim děťátko ještě povede zachránit, v tu chvíli šlo opravdu o vteřiny. Když chlapečka konečně vytáhli ven, jenom nehybně ležel na zemi. Jeden z mužů, kteří ho zachránili, poté zkontroloval, zda dítě dýchá, v ten moment se miminko jako zázrakem začalo hýbat!

Zachránci chlapečka jej ihned odvezli do nedaleké nemocnice, kde mu lékaři provedli testy a zjistili, že spolkl bláto a má zablokované dýchací cesty. Nyní je údajně ve stabilizovaném stavu, ale zůstává v nemocnici. Jedna místní žena už však prý projevila zájem chlapečka po jeho propuštění z nemocnice adoptovat. Není známo proč, ani jak dlouho byl chlapeček pohřben, ale proti neznámé osobě bylo vzneseno obvinění.

JaNat ( 4. června 2020 15:35 )

To je hustý.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání