Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Záhadné zmizení a smrt studentky (†16): Zatkli manžele, u kterých žila!

Autor: shp - 
25. května 2020
17:11

Že by vyšetřování případu zmizelé Angličanky Louise Smithové (†16), jejíž mrtvola byla nalezena v lesnaté oblasti v Havantu, konečně pokročilo? Policisté zatkli manželský pár, u kterého dívka žila předtím, než se po ní slehla země.

Policie v souvislosti s případem Louise Smithové zatkla manželský pár Shanea a Chazlynn Jayne Maysovy (oba 29). Žena je sestřenicí Louise. Pro anglický web The Sun promluvila sestra zatčeného muže Shanea Cassie Rawlinsonová.  

Sestra zatčeného: Dívce pomáhal

On by pomohl komukoliv. Neudělal nic špatného. Vzal ji k sobě, protože je takto hodný. Nemyslím si, že je to poprvé, co u nich zůstala. Shane je láskyplný a pomáhá všem. Oba jsou milí lidé a vždy pomáhají těm, kteří to potřebují,“ řekla Cassie.

Myslím si, že je policie zatkla, protože je to její práce. Zatknout toho, u koho žila, aby viděla, co k tomu mají říci. Oni byli ti, kteří se o dívku starali a nahlásili její zmizení a kontaktovali její matku. To oni žádali o pomoc na sociálních médiích,“ dodala.

Viděl soused únosce?

Policisté našli mrtvolu Louise asi 2,5 kilometru od domu Maysových. Jejich soused podle webu prohlásil, že viděl dívku ve věku zemřelé nasedat do dodávky s plnou náručí oblečení. Jestli však šlo skutečně o ni, nedokázal říct. Snad policie přijde celé věci na kloub...

starymlok ( 25. května 2020 21:30 )

Opět největší jazykoznalec perlí/Trotl/

brano34 ( 25. května 2020 18:08 )

Ohledání místa činu, toxikologie, výslechy, forenzní a mobilní důkazy. Za pár měsíců budeme vědět více...

villon ( 25. května 2020 17:50 )

Mislim že si ji vzal na píchání, když tak vidim tu jeho almaru. No a ta na to přišla a nastal krátký proces, možná jí zalehla omilem nebo jí umlátila pěstí. Ránu bych od ní držet nechtěl. Ten frajer to musi mýt neskutečně těžké, to se i pozná podle té náušky, něco takového si normál chlap do ucha nenas_ere.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání