Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Otec nechal dcerku (†4) s Downovým syndromem napospas smrti. Její tělíčko ohlodali potkani

Autor: shp - 
29. května 2020
13:01

Nestaral se o ni, jeho péče byla sporadická až žádná a podle všeho se tak dopustil bezohledného týrání. Maličká Willow Dunnová (†4) z australského předměstí Cannon Hill v Brisbane zemřela v děsivých podmínkách. Její mrtvolku pak dva dny ohlodávali potkani, než policie zjistila, co se jí stalo.

Bezbranná holčička byla ponechána vlastním otcem napospas smrti. Mark James Dunn (43) byl již obviněn z její vraždy. Muž přivolaným policistům, kteří na místo činu dorazili v pondělí, řekl, že Willow zemřela v sobotu. Jenže se jí nesnažil nijak pomoci a nezavolal ani ambulanci.

Její tělíčko nechal prostě hnít v dětské postýlce. Mrtvolku dokonce začali ohlodávat potkani, takže se přivolaným policistům i záchranářům naskytl děsivý pohled na ostatky malé Willow. Strážci zákona už rozjeli vyšetřování, aby zjistili, jestli a jak otec svou dcerku týral nebo jí odpíral lékařskou pomoc.

Holčička měla popáleniny na temeni 

Dívenka měla podle webu The Australian popáleniny na temeni a krvavé boláky na rtech. V pronajatém domě v Cannon Hill žila po boku otce, nevlastní matky a nevlastní sestry. Ani jedna z žen nebyla v souvislosti se smrtí Willow obžalována. Není jasné, zda o jejím osudu věděly.

Matka dívky zemřela na komplikace způsobené porodem. Sociální služby o dívence s Downovým syndromem věděly, ale není jasné, jak byli jejich zaměstnanci důkladně obeznámeni s případem. Sousedé k domu přinesli květiny, ale většina z nich nevěděla, že v domě žilo malé dítě.

Sousedé o dívence nevěděli

Otázkou je, jak mohl takto děsivý případ údajného zanedbání péče uniknout jejich zrakům a jak mu šlo zabránit,“ řekl Dan Purdie ze Strany národních liberálů Queenslandu. „Žili tu nějakou dobu, ale nevěděli jsme, že tam je i malá dívenka,“ uzavřel jeden ze sousedů.

pepen ( 29. května 2020 15:39 )

Doufám že dostane trest smrti !!!!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání