Hvězda americké reality show Shahs of Sunset Nema Vand v podcastu spisovatelky Kate Caseyové prozradil několik dosud neznámých detailů o Meghan Markleové z dob, kdy ještě nebyla známou herečkou ani proslulou divou královské rodiny.

Učila se dobře a ještě lépe jí šlo pohrávat si s city svých obdivovatelů. Okouzlující míšenka neměla problém ukázat na kluka a toho si přivlastnit. Co chudák netušil, že mu krátce na to budoucí manželka prince Harryho (35) zlomí srdce.

„Chodil jsem do ryze klučičí školy a jednou z našich sesterských škol byla ta její. Vyrostl jsem s ní. Dlouhá léta jsme byli přátelé,“ vysvětlil Vand a dodal že na Meghan svůj názor ani po tom všem, co se o ní píše, nezměnil – je pro něj stále úžasná.

„Byla to milá a okouzlující dívka. Ne, byla ženou mezi dívkami. Všichni ji milovali, já ji miloval a obdivoval. Moc dobře věděla, jaký má vliv na kluky a co dokáže,“ pokračoval její bývalý spolužák. Přiznal, že jejímu kouzlu podlehl i on, přestože byli především kamarádi.

„Na jedné párty mi sedla do klína. Dotýkali jsme se nosy,“ vzpomínal. „Řekla mi persky ‚Jsi krásný‘ a já se jí zeptal ‚Ovládáš perštinu?‘, načež mi odpověděla, že se to naučila jen a jen pro mě. A pak odešla.“

K intimnějšímu okamžiku než dotýkání špiček nosů se s ní Vand nedostal, zmínil ovšem zkušenost jeho kamaráda, který se s Meghan romanticky zapletl. Randili řádku let, a když získala roli Rachel Zaneové v Kravaťácích, rozešla se s ním a chtěla udržovat pouze kamarádský vztah. Nakonec ho odřízla od svého života a nikdy mu nevysvětlila proč. „Pokud tohle Meghan posloucháš, věz, že si vážil vašeho přátelství a tys mu ublížila,“ prohlásil Vand v podcastu. 

Fotogalerie
91 fotografií