Šéfové ji do práce povolali na začátku tohoto týdne, kdy se rozhodli podnik znovu otevřít. „Jsem ráda, že už budu něco dělat, protože to volno bylo dlouhé,“ řekla Blesku nejstarší dcera Karla Gotta (†80) s tím, že v uzeninách bude dál brigádničit.

Musí za bar

Stálé zaměstnání má totiž pořád v baru, který otevře v rámci další vlny rozvolňování opatření v pondělí 25. května. „Do uzenin budu chodit ve dnech, kdy nebudu za barem. Pokusím se to nějak zkombinovat,“ upřesnila Dominika, která by si ráda díky dvěma pracím vydělala na další cestu do Hongkongu, kde se mj. setkává se svým idolem, čínským hercem a zpěvákem Andym Lauem (58). „Práce se nebojím a alespoň při ní zapomenu na všechny splíny,“ narážela na přestřelku se svými bývalými domácími Šárkou Rezkovou (51) a jejím expřítelem Mirkem Kolodziejem (52).

Pravda se ukáže

Vše, co ze strany zpěvačky a její rodiny zaznělo (mj. že Dominika nabízela sex jejich nezletilému synovi), považuje Gottová za lži a pomstu za to, že jim nepůjčila 100 tisíc korun na nové bydlení. „Jak už jsem naznačila, vše budu řešit s policií,“ dodala. Toho se ale Šárka s Mirkem nebojí. „Ať to řeší, pravda se ukáže!“ vzkázal jí Kolodziej.

SPECIÁL MŮJ TÁTA KAREL SI MŮŽETE OBJEDNAT ZDE!

6304241:full:true:true

VIDEO: Gottová na narozeninách tátova kamaráda: Žiju ze dne na den.

Video
Video se připravuje ...

Gottová na narozeninách tátova kamaráda: Žiju ze dne na den. David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
47 fotografií