„Jsem teď v pátým měsíci a přiznám se, že mi karanténa hodně pomohla v tom utajení. Nechtěli jsme to hned úplně zveřejňovat. Původně jsem to nechtěla říct veřejně asi i delší dobu, ale je pravda, že to všichni tak trošku tušili, tak mi bylo blbý už lhát, když mám p*del jak vrata a obrovský břicho,“ rozpovídala se o svém požehnaném stavu Veronika pro Top Star. A jak na velkou novinu reagoval její choť, režisér Biser Arichtev (43)?

„Manžel byl samozřejmě nadšenej, ten to ví už teda delší dobu. Těšíme se v září na miminko, pohlaví už taky víme, ale to zatím říkat nechceme,“ přiznala Veronika, že nějakou dobu bude v částečném tutlání ještě pokračovat. Zpráva o těhotenství se kromě manžela a rodiny dotkla samozřejmě i jejích dvou nejlepších kamarádek a kolegyň v jednom Martiny Pártlové(40) a Nikol Štíbrové (33). Kromě radosti je postihl i částečný smutek z těhotenstvím nucené absence alkoholu, jak sama Veronika s humorem přiznává.

„Holčičky mají taky radost, doufám. Marťa má obzvlášť velkou radost, protože s ní teď nemůžu dodržovat pitnej režim, tak to nás zasáhlo obě dvě... Cítím se moc dobře v podstatě od začátku těhotenství, kdybych neměla to zvětšující se tělo, tak nepoznám, že jsem těhotná,“ dodala Veronika Arichteva, která kvůli požehnanému stavu ještě o několik dní dříve než samotný koronavirus ukončila z preventivních důvodů natáčení oblíbené Slunečné, ve které se objevuje v roli sebevědomé modelky a DJky Denisy Kánské.

„Jak to bude se Slunečnou? Doufám, že v natáčení budu pokračovat, asi zřejmě budou muset scenáristi nějak upravit tu linku, že budu těhotná, otázkou je s kým, ha!“ napíná Veronika nejen sebe samotnou, ale také diváky úspěšného seriálu, kterým Prima dosud pravidelně válcovala nováckou Ordinaci v růžové zahradě 2.

VIDEO: Veronika Arichteva: V roce 2020 bychom mohli rozšířit rodinu!

Video
Video se připravuje ...

Veronika Arichteva: V roce 2020 bychom mohli rozšířit rodinu! Pavlína Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
65 fotografií