Královský pár, jehož trvanlivost končí posledním dnem března, se ve čtvrtek večer ukázal na události podporující zraněné válečné veterány. Už první momenty příchodu naznačovaly, že opuštění vévodských rolí jim pouze prospělo. Podle expertky na řeč těla Judi Jamesové se Meghan a Harry vrátili do období líbánek, každé gesto vyzařovalo nehynoucí lásku a obdiv k tomu druhému.

„Oba se častovali zářivými úsměvy a intimními doteky, jimiž davu lidí bez ohledu na to, zda je vítali s nadšením, nebo je vypískali, oznámili, že se stále bezmezně milují.“ Podle Jamesové Harry vypadal šťastně, že může událost trávit po boku své manželky. Oba si dali záležet, aby všem zlým jazykům vyvrátili tvrzení o nefunkčním manželství v důsledku megxitu.

„Láskyplné doteky a intenzivní pohledy jsou nejčastější během a těsně po líbánkách, kdy je vztah stále plný romantických činů. Harry a Meghan tento stav udržují i po takové době,“ myslí si Jamesová.

Harry už ani nedbal na královská pravidla, takže když je usadili do prostorů londýnského městského úřadu, položil svou ruku na Meghanino koleno a propletl si s ní prsty. Za jiné situace by takové gesto bylo nepřípustné, v tomto případě to manželům, proslulým pro porušování kodexu, bylo jedno. Světu dávali na odiv svou lásku a vzájemné pochopení.

Čtvrteční událost byla první veřejnou akcí od oznámení megxitu. Naposled byl pár spatřen 7. ledna při návštěvě londýnského Canada House, tam kanadskému lidu poděkovali za pohostinnost během jejich pobytu v zemi Commonwealthu.

VIDEO: Harry zaútočil na babičku Alžbětu!

Video
Video se připravuje ...

Změny na Gottově hrobě! Burešová nalétla podvodníkovi! A Harry zaútočil na babičku Alžbětu Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
95 fotografií