Alžběta II. se pomalu blíží k životnímu milníku a je si dobře vědoma, že každý zbytečný svár je pro ni dalším hřebíčkem do rakve. Megxit jejímu zdraví vůbec neprospěl, a co víc, vidina, že možná nikdy neuvidí svého nejmladšího pravnuka Archieho (9 měsíců), ji ubíjí. Na stará kolena vytáhla prosíka a doufá, že Harryho zviklá k návratu domů.

Podle deníku The Sun si princ vyžádal oběd na hradě Windsor se svou babičkou. „Sešli se v neděli a bylo to poprvé, co si královna Alžběta mohla s vnukem otevřeně promluvit a dozvědět se, jaké má plány do budoucna.“

Co však Harry nečekal, byla citová přepadovka. „Na konci čtyřhodinového obědu mu Alžběta řekla, že ho stále moc miluje a že ho vždy přivítá s otevřenou náručí.“ Královský zdroj tvrdí, že její slova kořenila právě ze strachu, že se jí krátí čas a ráda by s vnuky strávila co nejvíce času.

„Dala jasně najevo, že se oba manželé mohou kdykoliv vrátit, pokud si odloučení od rodiny rozmyslí.“ To by ale nebyla Alžběta, kdyby přání nepřišlo s podmínkou – Meghan a Harry nesmí zneužívat svých titulů a slovíčka royal (tedy v překladu královský) pro osobní zisk.

Zda se Harry s Meghan někdy vrátí pod bič nekompromisní panovnice, je vysoce nepravděpodobné. V Kanadě jsou jako doma, přemýšlí nad koupí vily v Miami v Los Angeles a Meghan je tedy tak trochu znovu zapletena do hollywoodských sítí.

VIDEO: Změny na Gottově hrobě! Burešová nalétla podvodníkovi! A Harry zaútočil na babičku Alžbětu

Video
Video se připravuje ...

Změny na Gottově hrobě! Burešová nalétla podvodníkovi! A Harry zaútočil na babičku Alžbětu. Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
52 fotografií