Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Bára Jánová ze Slunečné: Ukázala nám svůj pokoj lásky!

/
  • Bára Jánová ze Slunečné: Ukázala nám svůj pokoj lásky!
    9. února 2020 ● 07:00

    Ten den měla výjimečně klidný a díky tomu nás mohla provést místy, kde se točí seriál Slunečná. Bára Jánová (30) prozradila, kde všude se její Sylva Popelková plete ostatním do cesty, a poodhalila nám zákulisí nejsledovanějšího seriálu. 

  • 1.

    Slunečná maskérna

    Všichni herci jí projdou, bez maskérny nikdo nedá ani ránu. Chodím sem ještě dřív, než musím, protože se tu chci třeba ještě nasnídat nebo si dát kávu. Pak už mi jen stačí posedět v křesle třicet minut a je hotovo. Nejhorší je, když máte nástup třeba v 5:15, to jsou krušná rána. Sylva docela často nosila rozpuštěné vlasy, takže teď jsme s maskérkami udělaly změnu a na scénu přicházejí různě složité účesy, drdoly, culíky… 

    Bára Jánová v zákulisí seriálu Slunečná
    Autor: Mária Rušínová

  • 2.

    Kozí chlívek

    Tam se vyskytuji opravdu málo a většinou to jsou scény s mojí seriálovou sestrou Evou Burešovou, kde se s ní jako s Týnou neustále hádám. Jednou jsem tam točila s krávou. Ale před tou moje Sylva, když ji viděla, velmi rychle utekla. 

    Bára Jánová v zákulisí seriálu Slunečná
    Autor: Mária Rušínová

  • 3.

    Alžbětina kuchyně

    Tady jako Sylva dost prudím, nadávám a koukám, jak ostatní makají. Rozhodně se nestarám o chod hospody a o nic, co s tím souvisí.

    Bára Jánová v zákulisí seriálu Slunečná
    Autor: Mária Rušínová

  • 4.

    Království Sylvy

    Ve svojí ložnici toho natáčím docela dost, ale ty scény má Sylva většinou dost jednotvárné – v posteli. Na střídačku se tady povaluji s Lukášem Langmajerem, mým milým, o kterém si myslím, že je bohatý Janek Linhart. Mám ale za to, že kdyby Sylva měla v plánu zůstat, tak by si pokoj zařídila určitě jinak. Toto není její vkus. 

    Bára Jánová v zákulisí seriálu Slunečná
    Autor: Mária Rušínová

  • 5.

    Pokoj mé lásky

    Můj milý je ubytovaný právě v tomto pokoji, a já tak mám většinu scén vleže, což je docela příjemné. (směje se) Nejsou to textově náročné scény, i když… Tam TO zkrátka vždy začíná nebo končí. Sylva se přitulí a Vilda, v jejích očích vlastně Janek, nemá šanci. Dokonce se rýsuje jedna velká událost, o které Sylva sní, ale detaily prozradit nemůžu. Jen to, že jí to změní život. 

    Bára Jánová v zákulisí seriálu Slunečná
    Autor: Mária Rušínová

  • 6.

    Byt miliardáře

    Občas se objevím i u Janka v bytě a jako Sylva bez okolků rozhoduji. Nedávno jsem prohlásila, že by bylo potřeba koupit novou matraci, protože nebudu spát někde, kde už spaly mraky holek. Nato mě hned Eva Holubová coby Hana uklidnila, že pan Linhart už určitě plánuje nové bydlení. 

    Bára Jánová v zákulisí seriálu Slunečná
    Autor: Mária Rušínová

  • 7.

    Hospodská z ní nebude!

    Pivo nikdy neroznáším, nečepuju, vlastně tu nedělám nic. Jen tu posedávám s Lukášem a jeho kamarády nebo s návštěvníky hospody. Když jsme točili rybářský ples, chlapi šli na bar a já zůstala u stolu s Terezou Brodskou, Evou Decastelo, Martinou PreissovouJanou Strykovou. Režisér po nás chtěl, abychom zahrály, že nás tam nechali samotné. Bylo to super, hlášky jsme si vymýšlely na místě. Martina třeba pronesla: „Tak dnes máme utrum, ženský!“ A Tereza bez okolků dodala: „Já mám utrum už dávno!“ Martina to nečekala a rybízový džus, který se při natáčení tváří jako víno, vyprskla na ostatní.

    Bára Jánová v zákulisí seriálu Slunečná
    Autor: Mária Rušínová

  • 8.

    Jankova kancelář

    I tam se nacpu, když navštěvuji svého milého. Sylva o jeho totožnosti nemá pochybnosti a nic nevidí ani neslyší. Vidí tedy jen prachy, což často vyvolává chaos, a všichni tak musí z cesty. Jediná, kdo dokáže ty problémy zachránit, je Eva Holubová, která tu pracuje jako asistentka pravého Janka – Marka Lambory. Musím říct, že s Evou se mi točí krásně. Je s ní sranda a je výborný herecký parťák. Dokonce i ona mi nedávno řekla, že se jí se mnou točí dobře. To mi udělalo radost. 

    Bára Jánová v zákulisí seriálu Slunečná
    Autor: Mária Rušínová

  • 9.

    Milovaný catering

    Tam jsem často! Pořád musím něco papkat. Obzvláště, když třeba točím celý den. Skvěle se tam nabírá energie a mají úplně všechno, na co si vzpomenete. Občas se tu i učím text. I když mám asi výhodu v tom, že mám fotografickou paměť. Stačí mi, abych si ty řádky přečetla před natáčením, a je to tam. Ale jsou i chvíle, kdy nemám svůj den nebo je člověk víc unavený, tak to do té hlavy neleze. Většinou se však snažím přečíst si to den předem. 

    Bára Jánová v zákulisí seriálu Slunečná
    Autor: Mária Rušínová

    VIDEO: Prima v roce 2020: Návrat superšéfa Pohlreicha a nový seriál!

    Video
    Video se připravuje ...

    Prima v roce 2020: Návrat superšéfa Pohlreicha a nový seriál! Petr Macek, Lukáš Červený

    Fotogalerie
    63 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 3

falinka: Taky se mi zdá že šišlá

(09. 02. 2020 16:31)

gredy: Jak může s tím svým šišlánim vůbec dělat herečku?

(09. 02. 2020 09:40)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy