Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Pavel (†25) spadl na motorce z výšky do vody: Kamarádi oplakávají „průseráře se srdcem na pravém místě“

Autor: chal - 
9. února 2020
06:00

S velkou tragédií se vyrovnávají příbuzní a kamarádi Pavla L. (†25) z Rychvaldu na Karvinsku. Mladý motorkář zemřel, když na svém stroji sjel do zatopené části haldy Heřmanice v Ostravě. Přátelé zesnulému kamarádovi posílají dojemné vzkazy.

„Průserář se srdcem na pravém místě, věčný vtipálek, fajn člověk a kamarád, dobrý chlap.“ Přátelé a známí mají na 25letého Pavla L. z Rychvaldu na Karvinsku jen dobré vzpomínky. Další zážitky s ním už bohužel mít nebudou.

Pavel v sobotu 1. února odpoledne sjel na motorce do zatopené části haldy Heřmanice v Ostravě. Mladík do vody spadl z několikametrové výšky. Kamarádi přivolali záchranku, na místo letěl i vrtulník.

„Před příjezdem posádek zdravotnické záchranné služby mu nálezci poskytovali základní první pomoc. Pacient byl dopraven na břeh a záchranáři zahájili rozšířenou resuscitaci,“ uvedl mluvčí moravskoslezských záchranářů Lukáš Humpl. Ani přes tři čtvrtě hodiny trvající resuscitaci se Pavla nepodařilo oživit.

Nečekaná smrt oblíbeného kamaráda všechny jeho známé naprosto zdrtila. „Odpočívej v pokoji. Největší průserář se srdcem na pravém místě,“ napsala Pavlova spolužačka ze základní školy Andrea s tím, že byl třídní showman. „Nechť ti je země lehká. Nezapomeneme a díky, byl jsi dobrý chlap,“ vzkázal další kamarád. „Byl to moc fajn člověk a kamarád,“ potvrdil Lukáš D.

zlymikes ( 9. února 2020 06:45 )

zcela jistě jel na svém motocyklu rychlostí pro něj předepsanou a povolenou moudrými a neomylnými v Práglu, tedy 80 km/hod.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání