Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Valerie Ř. (†22) zemřela při nehodě u Písku: Přítel poslal dojemný vzkaz!

Autor: VaB - 
20. ledna 2020
19:11

Tragická nehoda na Písecku si vyžádala tři lidské životy. Na místě zemřela řidička fordu Valerie Ř. (†22) a spolujezdkyně z druhého havarovaného vozu, řidič pak zahynul při převozu do nemocnice. Nejmladší účastník nehody skončil ve vážném stavu v nemocnici. Přítel Valerie napsal emotivní vzkaz, ve kterém vzpomíná na svou lásku.

Valerie Ř. jela se svým bráškou od Písku směrem na Čížovou. Nedaleko odbočky na obec Krašovice došlo k fatálnímu střetu s dalším osobním autem. Srážka fordu a suzuki dopadla tragicky. Na místě svým zraněním podlehla Valerie Ř. a řidička z druhého vozu. 

Pak přišla další smutná zpráva. Cestou do nemocnice zahynul řidič vozu Suzuki. Mladší bratr Valerie utrpěl vážná zranění, se kterými byl letecky transportován do nemocnice. Doktoři ho pak uvedli do umělého spánku.

Byl to andílek

Kamarád Valerie Honza vyšel vstříc jejímu příteli a zveřejnil na facebooku jeho emotivní vzkaz. „Nevím ani, jak začít… Většina asi už ví, co se stalo. 10. 1. 2020 se stala vážná autonehoda,“ stojí v něm. „Bohužel to byl náš andílek a moje milovaná přítelkyně Valerie Ř., píše dál zdrcený Valeriin přítel. Dodal, že při nehodě zemřel i jejich pejsek Berry.  

„Její mladší bráška má těžké zranění a stále bojuje v nemocnici o život,“ napsal s tím, že zraněný mladík je stále v umělém spánku. „Já chci především poděkovat její rodině, která ji přivedla na tento svět. Hlavně za to, že jsem takového anděla mohl poznat,“ napsal dál. Dodal, že ho Valerie dokázala změnit k lepšímu. 

„A při tom všem jí pomáhal její oddaný nejlepší kamarád, pes Berry,“ napsal. „Navždy zůstaneš v našich srdcích!“ dodal nakonec. S Valerií se naposledy rozloučili šest dní po nehodě v Lesním hřbitově v Písku. 

Mmdd ( 24. ledna 2020 02:41 )

Proč z ní děláte oběť?
Ona zabila babičku s dědou...a sebe...nechápu váš článek....měli by jste si ověřit info,než něco napíšete.

Mmdd ( 24. ledna 2020 02:26 )

Přítel poslal dojemný vzkaz? To je vtip? Jela jak .......... a zabila dva nevinné lidi,kteří byly rodiče a babička s dědou !!! A ještě k tomu zmrzačila svého bratra a sebe zabila jen proto,že jela jak kráva...k čemu ten dojemný vzkaz? Aby se za ní omluvil?? Nechápu jí,po této silnici jezdím max 70,ona jela 120 a při tom vezla svého bratra.
Je vrah!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání