„Jsou krásné a nosila jsem je ráda. Teď je čas, aby odpočívaly,“ promluvila Dáda pro Aha! o briliantových prstenech, náramcích a řetízcích za statisíce korun (nejdražší ze šperků stál 190 tisíc korun), které nyní odložila do bezpečí sejfu. Možná proto, že je dostala od manžela Felixe Slováčka, který přitom již několik let žije s výtvarnicí Lucií Gelemovou (37).

Teď je pro ni bez ohledu na cenu přece jen cennější prsten se smaragdem od Itala Vita. Má totiž hodnotu lásky, a tak ho herečka raději ani nesundává z prstu. „Připomíná mi Vita na každém kroku, takže jsem v duchu stále s ním. Je pozorný, denně volá, píše a ještě umisťuje fotografie na můj instagram. Baví ho to,“ svěřila se Patrasová.

Tu její milenec skutečně hýčká, jelikož zelený drahokam znamená v řeči drahých kamenů lásku, mentální sílu a ochranu. Není divu, že je ale Vito takový romantik, když přišel na svět 1. máje, tedy na den zamilovaných. Za svou milovanou se snaží i jezdit sem do Čech, bohužel kvůli práci nemá moc času sem z Kalábrie cestovat. Naposledy do Prahy podnikatel v oblasti cestovního ruchu zavítal na konci loňského roku. Bohužel jen na chvíli, jelikož se musel postarat o nemocného otce.

Je vidět, že na jeho rodině mu velmi záleží. „I proto ho mám ráda. Cena člověka se hodně pozná z toho, jak se chová ke svým rodičům a prarodičům,“ netají se zamilovaná Dáda, která sama přišla o milované rodiče již dávno. Letos to bude už 20 let, co její maminku Věru (†80) porazilo auto a ona na místě zemřela. Tatínek Karel (†83) pak odešel jen 3 roky poté.

VIDEO: Patrasová o rakovině dcery: Má velké bolesti!

Video
Video se připravuje ...

Patrasová o rakovině dcery: Má velké bolesti! Pavlína Horáková, Aleš Brunclík

Fotogalerie
70 fotografií