Bylo jí třiadvacet, když Lucii Gelemové žal ze zlomeného srdce nedovolil setrvat s bývalým partnerem ve stejné zemi. Ve věku těsně po dvacátém roce života mladou umělkyni doma nic nedrželo, a tak vyrazila do zahraničí na zkušenou. Původně chtěla v hlavním městě Anglie zůstat tři měsíce, pobyt si ale nakonec prodloužila na tři roky.

Přes den se věnovala studiu umělecké školy, po večerech pracovala jako servírka. „Celou dobu mého pobytu v Londýně jsem se pohybovala v židovské komunitě mezi Izraelci. Pracovala jsem v košer restauraci,“ svěřila Gelemová youtubovému pořadu DialogF.    

Během studia na umělecké škole se Gelemová definitivně rozhodla, že se chce stát umělkyní. Pobyt v Anglii ale zásadně ovlivnil i její soukromý život. Mezi Izraelci totiž potkala svého prvního manžela Guye Gelema. Spokojené manželství ale Lucii bohužel nevydrželo a vztah skončil rozvodem.

„Myslím si, že velký díl viny na tom mám já. Dostatečně jsem si nevážila toho, že mám tak úžasného, moudrého, inteligentního a slušného muže. Byla jsem tehdy taková nepřizpůsobivá. A tak se naše cesty rozešly, “ zpytuje svědomí výtvarnice, která je vděčná za to, že se svým někdejším manželem může být stále v kontaktu. Na důkaz úcty ke společně stráveným rokům si rovněž nechala jeho příjmení.

„Guy zásadně ovlivnil můj život. Stále ho mám velmi ráda a těší mě, že si píšeme skrze internet. Osobně se ale nevídáme. Můj bývalý muž se totiž vrátil do Izraele. Ráda bych se tam nicméně podívala společně s Felixem,“ uzavřela brunetka, která našla štěstí po boku Felixe Slováčka.

VIDEO: Felix Slováček o odchodu od Dády: Jeden ošklivý rozvod už mám za sebou

Video
Video se připravuje ...

Felix Slováček o odchodu od Dády: Jeden ošklivý rozvod už mám za sebou David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
34 fotografií