Představitel Richieho Ryana z Higlhandera byl v sobotu nalezen mrtvý ve svém domě v Los Angeles. Záchranáři byli sice okamžitě přivoláni na místo, ovšem mohli už dělat pouze jediné – konstatovat smrt. Policie posléze vyloučila zavinění, a tak podle všeho herec spáchal sebevraždu.

Zanechal po sobě manželku Kristyn Greenovou, která ostatně našla i jeho bezvládné tělo. V pondělí na facebooku potvrdila úmrtí svého milovaného muže a poděkovala přátelům i rodině za ‚výlevy lásky‘ v tak obtížných chvílích. „Nebyla jsem schopna odpovědět na všechny zprávy, telefonáty a e-maily, ale slyšela jsem či četla každý jeden z nich. Cítím se být obklopena láskou a jsem navždy vděčná vám všem,“ uvedla zdrcená vdova.

Stana Kirsche oplakávají i fanoušci, kteří si ho pamatují ze šesti sezon seriálu Highlander či z role poručíka Ferrariho v seriálu JAG (hrál ho pět řad). Malou, ale velmi zapamatovatelnou roli měl v legendárním sitcomu Přátelé, kde v díle Sny o milencích z roku 1995 hrál Ethana, s nímž prožije Monika románek. Ovšem až v posteli zjistí, kolik vlastně Ethanovi je... a najednou jí to připadá divné.

Fotogalerie
5 fotografií